torstai 17. marraskuuta 2016

TasteTest - Behnford's
Sain Behnford's kaupasta testattavakseni paketillisen amerikkalaisia herkkuja. Osa tuotteista on myynnissä myös Briteissä ja Australiassa. Behnford's kauppa löytyy Helsingin keskustasta Citykäytävältä. Kauppa sisältää paljon karkkeja, juomia ja ruokia, joita ei juuri muualta Suomesta saa. Behnford'silla on myös nettikauppa, josta voi tilata herkkuja postin kautta. Tilauksen voi myös tehdä vaikka porukassa ja jakaa postikulut tilaajien kesken.


Oma suosikkini on kofeiiniton light coca-cola, jota ei tällä hetkellä saa muualta Suomesta! En voi juoda kofeiinia ja rakastan coca-colaa, joten aina kun olen Helsingissä käyn ostamassa pari tölkkiä tätä!


Videolla testaamme makuraatini kanssa näitä kaikkia herkkuja paitsi Bean Boozled peliä, josta tulee ihan oma haastevideo! Tässä vielä vähän eriteltynä näitä ihania herkkuja.


Nerds Rope maistuu voimakkaasti kirsikalle. Vaikka normaalisti vihaan kirsikka-aromia, oli tämä todella hyvää! Sisältä pötkö oli hedelmäkarkkimainen ja päältä rapean rouskuva. Tähän jäi ihan koukkuun. Aion ehdottomasti ostaa näitä jatkossa.


Millions minikarkit ovat söpöjä, jota sopisivat hyvin esim. ristiäiskakkujen koristeeksi. Karkit ovat sitkeitä ja niissä on voimakas maku kuten karkeissa pitääkin olla. Siniset maistuvat purukumille ja punaiset vadelmalle. Oma suosikkini oli tuo sininen.


 Aero suklaa muistuttaa Stratos-suklaata, jota myytiin Suomessakin aikoinaan. Se on sisältä ihanan ilmavaa ja silkkistä. Tämä suklaa maistui voimakkaasti mintulle, mikä teki tästä hirmu hyvää! Löysin netistä ohjeen, miten tämmöistä ilmavaa suklaata voi tehdä itsekin, mutta siihen tarvittiin 100 euron arvoinen kermasifoni.. Tätäkin tulen jatkossa varmasti ostamaan.


 Yleensä en pidä Hershey's suklaasta, mutta tämä cookies 'n' creme valkosuklaa on ihan täydellistä!


 Crispy wafer spirals muistutti hieman marketeissa myytäviä vohvelirullia. Nämä ovat kuitenkin kauneimpia vohveleita, mitä olen ikinä nähnyt. Maistuivat ihanan suklaiselle.

Nutella&Go sisältää leipätikkuja ja Nutellaa. Tämän voi ottaa vaikka matkalle mukaan. Nutella ei petä koskaan. Se on vain niin hyvää. Ja nuo tikut sopivat sen kanssa yhteen täydellisesti.


 Cheetos oli meidän pikkumaistelijan suosikki. Näissä maistuu voimakkaasti cheddar. Minä pidin näistä kovasti myös. 


 Näissä sipseissä oli jo hitunen potkua. Hyvänmakuisia nämäkin.


 Viinietikka sipsi maistui todella hauskalta. Kannattaa ehdottomasti testata.
 Cheese & onion oli hyvänmakuista.


 Tämä hunajakenno suklaa oli ystäväni suosikki. Tämä on sisältä kauttaaltaan rapeaa hunajakennoa ja päältä suklaata. Hunajakenno oli ihan täydellistä eikä se jäänyt hampaisiin kiinni. Tämä oli myös yksi minunkin suosikeistani. Ehdottomasti ostoslistalle!


 Maltesers on Marsin suklaamerkki. Tämäkin oli sisältä vähän honeycomb tyylinen.
Todella hyvää.


 En yleensä pidä KitKat suklaasta, mutta tämä oli hyvää. Cookie Dough ei mitenkään erityisesti tullut tässä esiin, mutta kokonaisuudessaan tässä oli kaikki maut hyvin tasapainossa. Ostan varmasti jatkossa tätäkin vielä.


 Sitten mukana oli uusia Oreo makuja. Olin todella ilahtunut näistä, sillä olen jo pitkään halunnut maistaa näitä, mutta mistään muualta en ole näitä löytänyt. Minttu oreo oli ehdottomasti ykkönen. Minttu on vain niin ihanaa. Näitä ei taida raskia leivontaan paljon käyttää, vaan nämä napsitaan ihan tällaisenaan. 

Maapähkinävoi versio maistui voimakkaasti maapähkinävoille. Nuorin maistelija piti täytteestä. Nämä sopisivat erinomaisesti vaikka suklaajuustokakun pohjalle. Maapähkinävoi on hyvää, kun joukkoon lisätään vähän sokeria. Olisipa näitäkin marketeissa.

Mansikka juustokakku maistui todella voimakkaasti mansikalle, mikä oli kiva yllätys. Varmasti menisi lasten juhlissa kuin kuumille kiville. En ole aiemmin pitänyt myöskään mansikka-aromista, mutta tässä se toimi hyvin! Taidanpa syödä nämä loput ihan itsekseni ja nautiskella.

Yhteistyössä:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3