Täytekakun tekeminen (video)


Päästäiskös näillä video-ohjeilla alkuun?! Olen koonnut youtube kanavalleni ohjeita kakun valmistuksen eri vaiheista. Tästä postauksesta löytyy kaikki perus täytekakun valmistukseen tarvittavat ohjeet pohjista kuorruttamiseen.

Tein vuosi sitten muutamia ohjevideoita täytekakun kokoamisesta youtubeen, mutta ne ovat sen verran huonolaatuisia, että piilotin ne valikosta. Valaistus on hämärä ja taustalla kiljuu kaksi pientä ipanaa. Myöhemmin sain kunnon välineet ja videon muokkausohjelman, joiden avulla voin muokata videon ja puheen sellaiseksi kuin itse haluan. Ja koko ajan tietty oppii jotain uutta.
Lisää kakkupohjia täällä.
Katso myös kakkupohjien riittoisuus.
 

Kakun täytteitä löytyy täältä.


Blogipostaus täällä.


Kakun kuorruttamisesta löytyy tietopaketti täältä.
Katso myös tietopaketti eri muotoilumassoista.Pursotustietopaketti täällä. Samasta postauksesta löytyy myös vinkkejä kakun kuorruttamiseen kreemillä. Katso myös suklaa ganachen valmistus.


Kerroskakun kokoamisesta löytyy tietopaketti täältä.
Täältä löytyy muutamia karkeita arvioitani, kuinka kauan yhden kakun tekeminen kestää.

Kommentit

  1. Kiitos yksityiskohtaisista videoista ja mainioista resepteistä! Todella paljon uutta tietoa ja hyviä vinkkejä kokeneellekin leipojalle. Tein juuri poikani synttäreille elämäni ensimmäisen kreemi- ja sokerikuorrutteisen kakun - vähän soveltaen. Maistuva tuli!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et ohjeista on ollu hyötyä :) ja hyvä et kakku onnistui hyvin! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3