Bowser linna (video)Tämä kakku meni poikamme 4v synttäreille. Meillä onkin ollut jo monet Super Mario teemaiset synttärit, sillä vanhin poikammekin pitää näistä hahmoista. Vanhin poika fanitti mm. Luigia ja muita hyviksiä, mutta nuorin poika pitää kaikista pääpahiksista. Ja dinosauruksista. Hauska miten lapset on niin erilaisia. Bowser on siis tuo kilppari, joka aina varastaa Marion prinsessan.


Olen oikein tyytyväinen kakkuun, mutta hieman jouduin huijaamaan ja käyttämään valmiskoristeita. Jos olisin muovannut noi kaikki itse, niin koristeluun olisi mennyt varmaan viikko.. 


Kakussa on gluteeniton ja perunaton kakkupohja. Täytteenä mustaherukka-vaniljamousse. En voinut käyttää mitään valmisjauheitakaan, koska ne sisältävät yleensä perunatärkkelystä. Mutta toisaalta minusta on kiva tehdä kaikki alusta asti itse. Kakku on kuorrutettu marenkikreemillä ja sokerimassalla. Katso tarkemmat koristeluohjeet videolta.


Pieni kakku on 10cm halkaisijaltaan. Tornit on tehty talouspaperirullia apunakäyttäen. Katot ovat oletettavastikin jätskitötteröitä. Kakku oli todella hyvänmakuinen. Kukaan ei huomannut, että pohja on erikoisruokavalioinen. 


Onnea vielä äidin rakkaalle!


Kommentit