Chanel kakku (video)



Tämä kakku meni ystäväni tyttären 18v synttäreille. Sain pari esimerkkikuvaa, joiden pohjalta suunnittelin kakun. Olin sanoinkuvaamattoman iloinen, kun synttärisankari hihkaisi heti kakun nähdessään, että tämä on paljon hienompi kuin lähetetyissä kuvissa! 💗 

Esimerkkikuvat olivat ympyränmuotoisia kakkuja, mutta jostain syystä päädyin neliökakkuun. Minusta kakku on näin hieman elegantimpi ja huolitellumpi. Pohja on 20x20cm helppo ja nopea suklaakakkupohja. Pohja on kevyempi ja ilmavampi kuin voikakkupohja, mutta tiiviimpi ja mehukkaampi kuin sokerikakkupohja.


Täytteenä on mansikkamousse ja lemon curd tahnaa. Kakku on kuorrutettu sokerikreemillä ja valkoisella sokerimassalla (1kg). Kuvasin kakun reunan koristelusta ohjevideon. 

Chanel logo on leikattu mustasta massasta vapaalla kädellä ilman sabluunaa.

Juhlissa oli todella kaunis kattaus ja koristelu! Värimaailma on musta-valkoinen ja koristeluun oli selkeästi käytetty paljon aikaa ja vaivaa. Täydellinen nuorelle kauniille naiselle.



Onnea Empulle!

Kommentit

  1. Ihana! Mutta mistä näen sen videon? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti =D Video oli näköjään jäänyt linkittämättä tänne blogiin. Youtubesta löytyi. Kiitos kun huomautit, nyt video näkyy täälläkin =)

      Poista
    2. Arvelinkin että se oli jäänyt epähuomiossa pois ja jäätävässä uteliaisuudessa kävinkin sen jo hätäisesti youtubesta etsimässä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3