Japanilaisia karkkeja (video)Tilasin Blippo kawaii shopista pienen yllätyspaketin, jossa oli sekalaisia japanilaisia karkkeja. Oli kiva päästä testaamaan näitä. Mukana tuli myös pari DIY settiä, joiden ohjeista ei ymmärtänyt sanaakaan. Jotain sain kuitenkin niilläkin taiottua.Tilasin paketin jo keväällä, mutta venyi vähän tämä maistelu! Minun oli alunperin tarkoitus ottaa kaverikin tähän mukaan, mutta ei oikein mennyt aikataulut kenenkään kanssa yhteen.
Postaus ei ole sponsoroitu, oli vain kiva päästä testaamaan näitä. Blippo kaupalla on suomenkielisetkin nettisivut, joista on kovasti apua kun yrittää selvittää mitä karkit mahtavat pitää sisällään.

Ulkomaalaisten nettikauppojen kanssa saa aina olla hieman varovainen, mutta minulla ei muistaakseni ollut ongelmaa. Tosin muistelin jälkeenpäin että keväällä pankkini otti minuun yhteyttä ja lähetti varalta uuden pankkikortin, koska vanhan kanssa huomattiin jotain hämärrää liikennettä.. Rahaa ei kuitenkaan ollut tililtä mennyt, että mikä lie sekin oli.


Toisella DIY setillä tuli viinikumikarkkeja ja toisella sorbettia! Jäätelö ei onneksi ollut kylmää, koska muuten olisin alkanut epäilemään aineita myrkyiksi. Näiden kanssa värkkääminen oli hirmu hauskaa, mutta maku olikin sitten vähän toista maata... Pussit sisältävät todennäköisesti makuainetta, väriainetta, makeutusainetta ja liivatejauhetta, koska sekaan lisätään vain vesi. Hiukka teollista, mutta askartelu oli todella kivaa. Onneksi muotteja voi käyttää myöhemmin vaikka suklaan valmistukseenkin!

Huomasin vasta jälkeenpäin, että pakkauksissa tuli mukana pieni kulho, jolla olisi voinut mitata tarkemmin veden määrän.. Tämä kyllä kävi ohjekuvistakin ilmi, mutta olen vähän huono lukemaan ohjeita ja manuaaleja. Alan aina innoissani tuuskaamaan jotain ja jälkeenpäin huomaan, että asian olisi ehkä voinut tehdä toisinkin.. Minkäs sitä luonteelleen voi. Tosin näiden kohdalla ehkä vaikutti sekin, että japanilaiset kirjaimet antoivat sen vaikutelman, ettei ohjeista voi ymmärtää mitään. Näillä askartelu oli kuitenkin niin hauskaa, että päätin tilata DIY kittejä lisää! Ehkäpä ensi kerralla maltan tutkia ohjeet huolella..

Kommentit