Viisi helppoa pääsiäisreseptiä (video)Tässäpä viisi helppoa ja nopeaa ohjetta pääsiäiseksi! Tehdään kinuski-karkki popcorneja, porkkanamansikoita, linnunpesiä, suklaamunavoisarvia sekä suklaamunajäätelöitä!

Kinuski-karkki popcornit


Näitä varten tarvitaan satsi itse tehtyä kinuskia. Käytän aina tuota ohjetta, koska se on niin täydellinen. Sekoita jäähtynyt kinuski popcornien joukkoon. Popcornia voi tehdä kaksikin pussia. Lisäksi sekaan nakellaan karkkeja ja pieniä suklaamunia.

Porkkanamansikat


Näitä varten tarvitaan mansikoita ja oransseja candy melts nappeja. Candy meltsejä myydään leivontatarvikeliikkeissä sekä suurten markettien leivontahyllyissä. Mikäli ei satu löytämään candy meltsejä, voi käyttää tavallista valkosuklaata ja värjätä sen suklaaväreillä. Älä kuitenkaan sekoita tavallista pastaväriä suklaan joukkoon.

Linnunpesät


Nämä söpöt linnunpesät sopivat esim. kakkujen ja kattausten koristeeksi. Näitä varten tarvitaan All Bran kuitumuroja sekä suklaata. Sekoita noin 2dl muroja sekä 75g sulatettua suklaata keskenään, kunnes jokainen muro on peittynyt ohuelti suklaaseen. Nostele nöttösiä leivinpaperille ja anna jähmettyä jääkaapissa.

Suklaamunavoisarvet


Näitä varten tarvitaan vain voitaikinaa sekä pieniä suklaamunia. Leikkaa taikinasta kolmioita ja kääri palanen suklaata rullan sisään. Paista 200 asteessa noin 15min. 

Suklaamunajäätelöt


Idean näihin sain Ann Reardonin HowToCookThat kanavalta. Avaa suklaamunat kuumalla veitsellä. Täytä puolikkaat pehmeällä jäätelöllä. Kaiverra jäätelöön keltuaisen mentävä kolo. Keltaiseen seokseen tulee 4 palaa valkosuklaata, 2rkl kermaa sekä keltaista pastaväriä. Puolikkaat voi jähmettymisen jälkeen liittä uudelleen yhteen tai tarjoilla erikseen.

Vinkki!
Jäätelön tilalla voi käyttää myös valkosuklaamoussea, juustokakkutäytettä tai rahkaa.


Ihanaa pääsiäistä kaikille!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3