torstai 27. kesäkuuta 2019

ReissussaOlen julkaissut YouTubessa muutamia vlog videoita ja ajattelin koota näistä tapahtumista kuvia tähän postaukseen. Etelä-Suomessa on niin paljon nähtävää, että meidän tuskin tarvitsee matkustaa ulkomaille hetkeen.


Höyryveturi Ukko-Pekka vieraili jälleen Turun alueella muutama viikko sitten. Veturi on 1940-luvulta ja todella upea ilmestys. Kävin junassa itse asiassa kaksi kertaa, koska se oli niin ihanan nostalginen! Jokin siinä vain kiehtoi minua.

RavintolavaunuSalonkivaunu

Päivävaunu

Turku Airshow pidettiin kesäkuun puolessa välissä. Näytökseen osallistua erimaiden hävittäjiä ja muita lentokoneita. Suomen Hornet oli todella upea! Hieno hankinta Suomelta. Katso lisää videolta.


Olen käynyt kahdesti lammasjoogassa Kaiturin tilalla Maskussa. Tosi kiva kokemus! Nämä lampaat olivat todella ihmisrakkaita ja oikein odottivat aidan takana joogan alkua. Lampaat tulivat välillä viereen paijattavaksi ja ympärillä kuului maaseudun ääniä. Tykkäsit tosi paljon!
Kävimme myös Turku-Maarianhamina risteilyllä, joka maksoi vain 5€/hlö. Tästä reissusta löytyy vähän videokuvaa vlog3 videolta sekä instagram storystani @kakkumonsterinkakutUusimmassa muuttovlogissa kerron miten olemme kotiutuneet Turkuun.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3