Valkosuklaajuustokakku äitienpäiväksi



Tänä vuonna tein meille uunissa paistettavan valkosuklaa-nutellajuustokakun äitienpäiväksi. Tässä ohjeessa on parasta oreo-nutellakeksipohja! Alan jatkossakin käyttämään nutellaa juustokakun pohjiin, sillä se sopii siihen täydellisesti! Kannattaa ehdottomasti testata tätä ohjetta!

Pohja:
150 g oreo-keksejä
5 rkl suklaa-hasselpähkinälevitettä (nutella)

Täyte: 
540 g tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
150 g creme fraiche (ranskankerma)
200 g valkosuklaata

Päälle:
1 dl nutellaa

Katso tarkemmat ohjeet videolta.



Kakkua paistetaan 150 asteessa 45-60min. Tämän jälkeen käännetään uunin lämpö kiinni ja annetaan kakun tekeytyä jälkilämmössä 30min. Juustokakku kannattaa tarjoilla aina jääkaappikylmänä.

Juustokakut kannattaa yleensä paistaa vesihauteessa, mutta jos tämä tuntuu vaikealta, voi tämän välivaiheen skipata. Tarkemmat ohjeet vesihauteeseen löytyy mm. korvapuustijuustokakun ohjevideolta.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3