Pipari- ja lakritsijoulutortut

 

Tänään leivotaan taas Charmia-keittiöillä! Teen pipari- ja lakritsijoulutorttuja sekä kerron erilaisista keittiöaltaista, joita Charmialla on valikoimassa. 

 Teen joulutortut aina minikoossa ja yhdistän usein piparitaikinan torttutaikinaan, jolloin lopputulos on paljon herkullisempi. Pieni torttu on kivempi syödä ja se jäähtyy nopeampaa. Tortut paistetaan 225 asteessa noin 10 min.

Piparijoulutortun keskelle tulee pala suklaata ja piparituorejuustoa.
Lakritsitortun keskelle tulee palanen lakritsia sekä tuorejuustosta ja lakritsijauheesta sekoitettua levitettä. 100 grammaan tuorejuustoa menee ainakin 3 tl lakritsijauhetta.


Charmialla on valikoimissa suomalaisia Stalan keittiöaltaita. Keittiöaltaiden materiaalit ovat joko komposiittia tai ruostumatonta terästä.

Komposiitti on tunnettu kestävyydestään. Se on tyylikäs ja ajaton. Pinta on helppo puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella, joten se on helppohoitoinen ja hygieeninen. Charmialla on tarjolla altaita useissa eri väreissä.

Ruostumaton teräs on myös hyvin kestävä, hygieeninen, kustannustehokas ja tyylikäs. Se ei vaadi öljyämistä tai vahaamista. Lisäksi Stalan altaissa käytettävä teräs on jopa 90% kierrätettyä, joten se on vastuullinen valinta. Charmialta löytyy myös upeita värillisiä Monarch teräsaltaita, joiden värikäs metallipinta saadaan aikaan erikoistekniikalla. Ruostumaton teräs pintakäsitellään metalliaineella (keraaminen nitridi), jolloin lopputuloksesta tulee kestävä ja kiiltävä.


Yhteistyössä: Charmia-keittiöt

Kommentit