Syksyisiä kuvia


Kävimme kaverini kanssa nappaamassa muutaman syksyisen kuvan kauniissa ruskassa.
Otimme myös halloween-teemaisia kuvia, mutta julkaisen ne hieman myöhemmin.



Kuvat on ottanut Augustina Ranta.
Hänen instagram sivunsa löytyvät täältä.



Löysimme todella ovelan kasvin, joka näkyy yllä olevassa kuvassa. Sen oksat olivat punaiset ja marjat sinisiä. Ihan kuin avaruusmarja! Vinkkaa jos tiedät mikä tämä kasvi on!




Syksy ei ole koskaan ollut suosikki vuodenaikani, sillä mieli painuu väkisinkin matalaksi pimeästä ja sateisesta ilmasta. Lisäksi minusta on kauheaa, kun lehdet tippuvat ja jäljelle jää vain surulliset risut pientareella. 

Inhosin lapsena punaisen, oranssin ja keltaisen sävyjä, mutta näin aikuisiässä olen oppinut pitämään ruskan sävyistä ja raikkaasta syysilmasta. Villasukkia edelleen vihaan, mutta loimuava takka on todella ihana pimenevinä syysiltoina. Pimeät illat yhdistettynä vihreään luontoon on ihana yhdistelmä, mutta marraskuu on niin synkkä, että Kela saisi korvata jonkinmoisen aurinkomatkan kaikille syysmasentuneille! 

Onneksi lähestyvä joulu piristää aina ja jos oikein käy vaikeaksi, alan suunnittelemaan pientä ulkomaan reissua esim. pitkän viikonlopun muodossa. Olenkin lähdössä kuun vaihteessa käymään ulkomailla kaveriporukalla ja marraskuussa käymme miehen kanssa pienen kylpyläreissun Saimaalla. 

Parasta syksyssä on kuitenkin sadonkorjuu ja leivonnaiset, sillä ne ovat vuoden suosikkejani! Se näkyy usein myös blogissa, sillä inspiroidun syksyllä leipomaan ja kokeilemaan uutta. Tämä lohduttaa paljon harmaan marraskuun lähestyessä. 


Kommentoi alle omat syksyn piristys vinkkisi!


Kommentit