Nämä kukkatortut ovat ylisöpöjä ja helppoja tehdä. Jos inhoat joulutortun kuivia sakaroita ja kaipaat enemmän hilloa, tämä ohje on täydellinen sinulle!
Näitä varten tarvitaan perinteiseen tapaan vain torttutaikinaa ja hilloa. Nyytin keskelle voi laittaa myös jotain toista hilloa tai uunin kestävää kreemiä. Minä testasin uutta päärynä-kinuskihilloa pariin torttuun. Maku oli aika makea ja esanssinen, mutta ihan kiva uutuus.
Torttutaikinalevyn keskelle laitetaan nokare hilloa ja kääritään se nyytiksi. Sitten käännetään torttu toisinpäin ja leikataan saksilla kahdeksan sakaraa, jotka käännetään kukan terälehtien muotoon.
Katso videolta tarkempi taitteluohje!
Katso myös aiemmat torttuvideot alta
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3