Tämä mehevä mukikakku syntyy nopeasti mikrossa. Kakussa maistuu ihanasti korvapuusti ja siitä tulee itse asiassa eniten mieleen herkullinen korvapuustipiirakka, jota tein kaksi vuotta sitten!
1:lle
Kaneliseos:
1 rkl sulaa voita
1 tl sokeria
½ tl kanelia
Kakkutaikina:
1 rkl voita
2 rkl sokeria
1 muna
4 rkl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
1/4 tl kardemummaa
- Sekoita kaneliseoksen ainekset keskenään ja nosta sivuun.
- Sekoita kakkutaikinan ainekset mukissa tasaiseksi taikinaksi.
- Lisää kaneliseos taikinan joukkoon ja sekoita pari kertaa, jotta kastike jää marmorimaiseksi seokseksi joukkoon.
- Nosta muki mikroon ilman kupua täydelle teholle 1-2 min ajaksi. Kakku on valmis, kun se on selkeästi kiinteytynyt.
- Hunnuta päälle kanelia.
Somekanavistani löytyy vielä pieni videonpätkä kakun valmistuksesta. 🍵
Ihanaa laskiaista kaikille!
Ihanaa laskiaista kaikille!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3