Karamellisoitu leipäjuusto on ollut tämän kevään hittijälkiruoka, joten pitihän minunkin sitä testata. Tämä annos on super nopea valmistaa ja sopii tarjottavaksi hienompiinkin juhliin.
Pilko valmis leipäjuusto annospaloiksi. Sulata pannulla nokare voita ja nosta leipäjuustopalat pannulle. Kaada päälle pari teelusikallista tummaa siirappia ja paista palasia keskilämmöllä molemmilta puolilta, jotta juusto karamellisoituu.
Tarjoile jäätelön kera. Minusta tämän kanssa sopii parhaita yhteen kinuskijäätelö, mutta jos kaipaa jotain raikkaampaa, kannattaa testata lakkajäätelöä.
Tästä tuli todella ihana jälkiruoka! Teen tätä varmasti pitkin kesää lisää. Ilman jäätelöä tämä ei kuitenkaan kovin hyvin toimi ellei sitten tykkää syödä leipäjuustoa paljaaltaan.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3