Vesimelonipiirakka

 


Tämä kevyt ja raikas kesäinen piirakka on helppo ja nopea valmistaa. Keksipohjan päälle tulee pelkästään vesimelonia ja kermavaahtoseosta. Yhdistelmä on aivan täydellinen, vaikka saattaakin aluksi kuulostaa ihan hassulta. Tätä jälkiruokaa sopii syödä vaikka joka päivä.


24cm irtopohjavuoka

200 g Täysjyvä Digestive keksejä 
70 g voita
vesimelonia
4 dl vispikermaa
1 rkl tomusokeria
½ tl vaniljajauhetta




Hienonna keksit tehosekoittimessa. Lisää joukkoon sula/pehmeä voi ja sekoita tasaiseksi. Painele seos piirakkavuoan tai kakkuvuoan pohjalle ja reunoille. Leikkaa päälle siivu vesimelonia. Vaahdota kerma. Lisää joukkoon vanilja ja sokeri. Pursota vesimelonikerroksen päälle. Koristele nonparelleilla.




Kommentit