Hae tästä blogista

Leivontatarvikeliikkeitä


Näistä nettikaupoista voi ostaa kaikki tarvittavat välineet leipomiseen ja koristeluun. Mikäli tiedät hyvän liikkeen, jota ei listalla ole, ilmoita siitä minulle niin tsekkaan kaupan!

Ruohonjuuri ekokaupasta löytyy lähes kaikki mitä tarvitaan terveysleivontaan.Leivontakunkku


14 kommenttia:

 1. hei annin anninuunissa.com puuttuu :)

  VastaaPoista
 2. Minulla tulee eniten käytettyä Ullan unelmaa ja Confettia, koska heillä on laaja valikoima ja heidän toimituksensa on niin nopea. Yleensä 1-2vrk. Ullalla on myös halvimmat postikulut. Katso myös löytyykö asuinpaikkakunnaltasi leivontatarvikeliike. Ullan kauppa sijaitsee Kajaanissa. Confetilla on kauppoja ympäri Suomea (esim. Espoo, Kuopio, Jyväskylä).

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Mistä olet tilannut noita mustia Candy melts nappeja? Olen jo jonkin aikaa etsinyt ja tuntuu ettei Suomen leivonta verkkokaupoissa ole niitä. :/ Ovat kaikkialta loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös huomannut että ovat monesta paikkaa loppu. Yleensä kuitenkin joistain yllä olevista suomalaisista kaupoista löydän. Ja kannattaa laittaa palautetta kaupalle, niin tilaavat kyllä lisää.

   Poista
 4. Laitoin Confettiin viestiä asiasta. Sieltä kerrottiin ettei Wiltonin mustia Candy melts nappeja enää valmisteta. Tilalle ovat tilanneet jotakin korvaavaa mustaa nappia, joka ei ole vielä saapunut. Onko sinulla kokemusta noista muista Candy melts napeista, esim. Renshaw merkkisistä? Ovatko ihan yhtä hyviä?

  VastaaPoista
 5. Heippa, mistä olet ostanut nuo mitä käytit tuossa uusimmassa videossa piparitalossa pinnan kuvioinnissa? Toivottavasti kotimaasta (: Minäkin löytäisin viimein itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leipurin putiikista ainakin löytyy :) http://leipurinputiikki.fi/index.php/silikonimuotti-kivi-ja-puukuvio-wilton.html

   Poista
 6. LightInTheBox tilatessa kannattaa muistaa, että tilaa alle 22€ jolloin ei tule tulli maksua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama taitaa olla amazonillakin. Ja kaikilla EU:n ulkopuolelta tulevilla :)

   Poista
 7. Kannattaa lisätä wish.com verkkokauppa. Se on nimittäin verttavissa tuohon LightInTheBox, sillä edellytyksellä, että vaikka ostosten kokonais summa olisi 68€ niin et joudu niitä tullaamaan ja taitaa olla vielä edullisempi vaikka jokaiseen tavaraan tulee arvioitu postimaksu mikä vaihtelee muutamista euroista. Ainoastaan jos yksittäinen tavara ylittää sen 22€ niin tod.näk. sen vain joutuu tullaamaan. Huonoa on se, että jokainen tavara tulee omassa paketissa. Itse tilasin tyllejä niin on vaara, että hukkaantuvat postiin kun ovat niin pieniä paketteja. Jos paketti ei saavu niin palauttavat rahat takaisin. Sivulle täytyy ''kirjautua'' jotta pääsee katsomaan valikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverini tilaa paljon tuolta wish.comilta vaatteita. Osa voi olla käytettyjä, mut hyväkuntoisia ovat. Pitääpä tsekata sen leivontatarvikkeetkin :)

   Poista
  2. Kappas tuosta en olekkaan kuullut, että voivat olla käytettyjäkin. Itsekkin olen vaatteitakin tilaillu, mutta en tietääkseni kyllä käytettyä tavaraa ole saannut.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3