perjantai 4. marraskuuta 2011

Suklaa ganache

Suklaa ganache on ihana kuorrute kakkujen päälle. Sopii täytekakkujen ja suklaakakkujen päälle. Kuorrutetta on helppo leikata eikä se kovetu kivikovaksi. Suklaasiirtokuvien alle se ei kuitenkaan sovi. Kuvan kakku on vielä koristeltu kaakaojauheella ja sokerikukilla, mutta ganache ei välttämättä tarvitse mitään koristeluja.

130g tummaa suklaata
1dl kermaa

Lämmitä kerma kattilassa höyryäväksi. Lisää suklaa ja sulata se joukkoon. Sekoita hyvin, kunnes seos on tasaista. Älä käytä liian kuumaa liettä. Jäähdyttele seosta hieman välillä sekoittaen. Kaada kakun päälle. Voit suojata tarjoilualustan leivinpaperin palasilla tai kuorruttaa kakun esim. uuniritilän päällä.
Kuvan kakku on 20cm ja sen resepti löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3