Marianne Crush- ja kookostryffelit



 Nämä ovat lempisuklaitani. Teen näitä usein lahjaksi ystäville. Sopivat hyvin jouluun.

noin 24kpl

175g tummaa suklaata
40g voita
50g tomusokeria
50g kookoshiutaleita tai Marianne crush rouhetta
2rkl nestettä (esim. kookosmaito)

Sulata suklaa vesihauteessa nestetilkan kanssa. Lisää voi ja sulata se seokseen. Lisää hiutaleet/rouhe ja tomusokeri.
 
Anna seoksen kiinteytyä jääkaapissa muutama minuutti ja pyörittele siitä palloja esim. kahden teelusikan avulla. Nosta jääkaappiin jähmettymään.

Pallot voi vielä pyöritellä suklaaraasteessa tai kookoshiutaleissa ennen tarjoilua.
Tryffelit säilyvät jääkaapissa jopa kaksi viikkoa. Makeutta saa lisää, kun käyttää maitosuklaata. Italialaista makua saa, kun käyttää nesteenä esim. manteli- tai appelsiinilikööriä ja rouheena mantelirouhetta.

Kommentit