keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Marianne-kuppikakut



Sain uusia muffinssivuokia ja pitihän niitä päästä testaamaan. Marianne kääretorttu oli aikoinaan lempparini ja päätin soveltaa ideaa nyt kuppikakkuihin.
 

n.12kpl
150g voita/margariinia
2dl sokeria
4munaa
100g minttukrokanttisuklaata (70%)
n.4rkl Marianne crush rouhetta
4,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitelleen sekoittaen välissä hyvin. Lisää sula suklaa. Lisää kuivat aineet. Lisää lopuksi Marianne crush rouhe.

Paista 170asteessa 25-35min.


Päällä osaksi värjättyä kermavaahtoa ja nonparelleja. Paras oli tehdä kuorrute kermavaahdosta, rahkasta/tuorejuustosta, sokerista ja marianne crush rouheesta!
 

Värit ei näy älyttömän hyvin, mutta tässä kerma on eucalyptuksen väristä.


2 kommenttia:

  1. Oi tuo alempi vuoka on aivan ihana! =)

    VastaaPoista
  2. Se on tosi nätti. Löytyy myös muistaakseni mm. valkoisena. =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3