lauantai 27. lokakuuta 2012

Hämähäkkimuffinssit Tässä halloweeniksi hämismuffinsseja. Näitä voisi tehdä myös esim. cake pops versioina.
Tein nutellamuffinsseja, mutta en ollut tyytyväinen kyseiseen reseptiin, joten en viitsi sitä julkaista. Pitää kokeilla joku kerta uudelleen hieman muokatulla reseptillä. Maku oli kyllä ihan jees, mut taikinan koostumus ei ollut hyvä. Nutellaa ei kannata laittaa kovin paljon, sillä veikkaisin, että se ei tykkää olla uunissa.. Mutta resepti on kehitteillä.
 

 Päällä on Nutella-kreemi: 150g tuorejuustoa ja n. 200g nutellaa. Tämä määrä riittää ainakin kahdeksaan muffinssiin. Massa on aika lötköä, mutta kuitenkin pursotettavaa. Jos haluaa jämäkämpää massaa, kannattaa kokeilla suklaakreemiä. Kreemiä pursotetaan pursotinpussilla ilman tyllaa keoksi muffinssin päälle ja sen jälkeen päälle laitetaan reilusti suklaanmakuisia nonparelleja päälle. Keksimonsteri muffinsit on tehty samalla periaatteella. Sieltä voi lukea tarkemmin valmistuksesta. Silminä on punaisia M&M karkkeja, joihin piirsin mustuaiset elintarvikekynällä.
 
 Hämisten jalat on lakritsia. Jos kaupasta ei löydy nauhalakritsia, voi jalat tehdä myös sokerimassasta. Näillä hämiksillä on vain kuusi jalkaa... 3-vuotias poikani tulikin katsomaan, että "muurahaisia".

 

Hauskaa halloweenia 2012!

3 kommenttia:

  1. Voi miten ihania! Tosi hauskoja, voin kuvitella että ovat taatusti lasten mieleen!

    VastaaPoista
  2. Hui! Näyttää niinkuin nuo voisi juosta lautaselta karkuun!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3