lauantai 11. toukokuuta 2013

Mitä tapahtui värilleni?Tämä nestemäinen kimalleväri oli ihan kirkkaan pinkki vielä muutama kuukausi sitten, mutta huomasin juuri, että väri on haalistunut ihan kokonaan pois! Nyt tuo väri on tuommoinen hailakan harmaa. Mitä ihmettä sille on tapahtunut?? Enpä ole aiemmin vastaavaan törmännyt. Olen mielestäni käyttänyt väriä puhtaasti, mutta onhan sinne saattanut kiireessä jokin epäpuhtauskin mennä.. Hassua. 
Onko kellään ollut vastaavaa?

11 kommenttia:

 1. Minulle kävi samoin. En ollut koskaan edes avannut purkkia ja se vain muuttui harmaaksi.

  VastaaPoista
 2. Kävi vähän samoin. Värinä oli tosin hopea, joka alkoi muuttua vihreäksi, kun viimeinen käyttöpäivä lähestyi. Heitin purkin pois jo ennen kuin päiväys oli mennyt umpeen, koska väri todellakin oli vihertävää. En usko, että väri olisi kontaminoitunut. Otin sitä joka kerta puhtaalla uudella cocktail-tikulla. Johtuisko värin tummuminen vain siitä, että avattu purkin sisältö reagoi ilman kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Oisko nuo värit sitten vain huonolaatuisia..

  VastaaPoista
 4. Mulle kävi samoin mutta sekoitin joukkoon vaan pinkkiä tomuväriä ja taas pelittää.

  VastaaPoista
 5. Mun hopea muuttui myös ajan kuluessa vihreäksi. Pettymys :(

  VastaaPoista
 6. .....jos törmäisin vastaavaan, en varmasti käyttäisi niitä enää leipomuksiini.
  Kannattaa laittaa huomautus ostopaikkaan tai tuotteen valmistajalle....laaduntarkkailu on osa tuotteiden kehitystä paremmaksi/käyttökelpoiseksi! Sutta ja sekundaa on liikkeellä liian paljon.

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti reklamaatiota. Jokainen vastuuntuntoinen jälleenmyyjä on kyllä kiitollinen myös tälläisestä palautteesta.

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti kannattaa laittaa reklamaatio ! Laitoitko? Jos laitoit niin tuliko mitään vastausta?

  VastaaPoista
 9. En ole vielä saanut aikaiseksi laittaa reklamaatiota. Mut pitää laittaa. Ajattelin laittaa suoraan valmistajalle ja myös nettikaupalle joka jälleenmyy näitä, niin saavat miettiä tilaavatko näitä enää lisää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3