sunnuntai 26. toukokuuta 2013

RistiäistarjoilujaOliver poikamme ristiäisiä vietettiin 19.5. ja tässä hieman kuvia tarjoiluista.
 
Tein kaikki leivonnaiset itse voileipäkakkuja lukuunottamatta. Aloitin leipomisen suunnilleen kaksi viikkoa ennen, jottei tulisi kiire. Pakastin mm. kaikki kakut ja koristelin vasta päivää ennen. Ja siltikin meinasi tulla kiire. Kyllä nuo meidän pikkumiehet sen verran äitiä työllistää ettei päivässä saa kuin pari tuntia tehokasta leipomisaikaa.


Kukkakimppu oli ihana.
Tarjolla oli mm. fantasiapikkuleipiä ja macaron-leivoksia


Tossujen ohje löytyy täältä.


Serkkuni teki voileipäkakut. Olivat kyllä todella hyviä! Kiitos Ari!
Toisena suolaisena tarjottavana oli parmesaanikakku.Juustokakun ohje löytyy täältä ja täytekakun täältä.
Tilasin Smartphotolta tämmöisiä suloisia karkkipusseja, joihin oli printattu pikkumiehemme kuva ja nimi. Kaikki vieraat saivat tällaisen mukaansa. Nämä ovat kiva idea myös mm. häihin ja lasten synttäreille.


Kiitos kaikille vieraille ihanista juhlista!

2 kommenttia:

 1. Ihania juttuja oot tehnyt ristiäisii. Katoppa varsin Purppurahelmen sivuille ku siel on ollut Oliver Toivo Juhanin ristiäiset samaan aikaan ku teijän ristiäiset ja samallai siel on värkätty monenmoista herkkua. Siel oli kylläki mummu teheny,sulle iso hatun nosto ku oot ite värkänny nuin monenlaisia pinten pirpanoitten keskellä! Onnea ja jaksamista vauva-arkeen!!
  Terv.nimimerkki: mummuäiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Huomasin myös viime viikolla, että Purppurahelmen sivuilla oli myös Oliver pojan ristiäiskakku ym =) Kaikkea ihanaa oli myös siellä. Kiitoksia mummuäidille ja ihanaa kesää sinne! =)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3