lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pupukakku 3DTässäpä pääsiäisen pupukakku. Kakku on kummipoikamme 1v synttärikakku ja passaa myös hyvin näin pääsiäiseen.


Vartalo on 15cm kakusta ja pienestä kulhoon tehdystä kakusta. Samaan tyyliin kuin vaikka barbiekakussa. Kakku on voikakkupohja, täytteenä vadelmahilloa ja valkosuklaamoussea.

KORPPUJAUHOT PANNAAN!
Pienen kakun kulhon voitelin rasvalla ja korppujauhotin ennen kuin kaadoin taikinan siihen. Mutta niin kuin olen jo ihan pienenä todennut, korppujauhotettu vuoka on maailman huonoin keksintö. Kakun pinnalle tulee ärsyttävän suolainen maku ja pinnasta tulee kova. En suosittele! Irtopohjavuoan pohja kannattaa vuorata leivinpaperilla ja reunat voidella. Korppujauhot voi heittää roskiin.
 
Pää ja raajat on tehty riisimuromassasta. Kakun voisi tehdä myös samaan tyyliin kuin tämän nallekakun. Tämä on kuitenkin nopeampi ja helpompi tehdä. Kakku on kuorrutettu marenkikreemillä ja päälle ripottelin vielä kookoshiutaleita.


Pupu sai hännänkin. Ajattelin että valkoinen pupu sopii paremmin pääsiäiseen. Korviin olisi voinut myös sivellä kreemiä ja ripotella kookoshiutaleita. Kakku kulkeutui Jyväskylään kylmälaukukssa. Hyvin säilyi kylmäkallejen ansiosta.


 Onnea Niklakselle!Ja hyvää pääsiäistä kaikille!
Vasemmalla meidän 5-vuotiaan taiteilema rairuohoasetelma.


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3