sunnuntai 2. elokuuta 2015

How to make: Sokerimassaruusu (video)Sokerimassaruusujen teosta olen tehnyt ohjeita aiemminkin, mutta videosta kaikki on helpompi käsittää. Videolla näytän kaksi tyyliä ruusujen muovaamiseen. Toiseen tarvitaan pallopäinen marsipaanityökalu ja sieni. Toiseen tarvitaan vain minigrip pussi. Lopussa näytän vielä miten voi tehdä nopean sokerimassa petunian kaksiosaisella muotilla.

 
Kukkien tekoon paras massa on kukkamassa (gum paste). Toiseksi paras on kaulittava kuorrute. Sokerimassa tahtoo olla vähän liian lötköä, mutta onnistuu siitäkin. Eri massoista voi lukea tarkemmin täältä.


Aiemmin julkaisemiani ohjeita ruusujen teosta löytyy mm. täältä.
Ruusujen teko omenankukkamuotilla löytyy täältä.


Helppo ja nopea ruusuohje löytyy täältä, mutta tuolla tyylillä tulee enemmänkin sarjakuvamainen ruusu eikä niinkään aidonnäköinen, kuten ylläolevasta kuvasta käy ilmi.


 Videolla näytän myös petuniamuotin käytön.
 Videon neilikoiden muovaamisesta löytyy täältä. Video pionien muovaamisesta täällä. Nuo videot ovat vähän vanhempia ja niiden valaistus ja äänenlaatu ei ole mikään paras. Olen tehnyt muutamia perusohjevideoita uusiksi paremmilla välineillä. Tämäkin ruusuvideo oli aiemmin eri, mutta päätin tehdä uuden, koska vanha video oli aika kehno.

Lisää sokerimassakukkia ja ohjeita täällä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3