lauantai 14. toukokuuta 2016

An Evening with Elvis' Friends and Original MusiciansOulun Areenalla järjestettiin viime viikolla mahtava konsertti! Kävin ystäväni kanssa kuuntelemassa maailman parasta Elvis imitaattoria. Dwight Icenhower on voittanut parhaan Elvis imitaattorin tittelin kolmena vuonna peräkkäin. Mukana oli myös kaksi Elviksen aitoa bändikaveria sekä turvamies.


Olen ladannut youtubeen muutamia vlogeja eli videopäiväkirjoja. Esim. What's cooking Helsinki tapahtumasta löytyy videomateriaalia vlogista numero kaksi. Tämän kertaisesta vlogista paljastuu mm. videomateriaalia tältä mahtavalta keikalta. Oli kyllä todella mahtava meininki!
Tunnustaudun Elvis-faniksi. Hänen musiikkiaan ei voi kuunnella tanssimatta!


Elviksen entinen turvamies ja karateopettaja Dave Hebler. Hebler on yksi Elvis:What happened kirjan kirjoittajista. Hän kertoi mukavia tarinoita kuninkaasta. Hän korosti etenkin sitä, miten antelias ja avulias Elvis oli.


Rumpali Bob Lanning. Soitti Elviksen bändissä 70-luvulla.


Perkussionisti Eddie Graham. Soitti Elviksen bändissä Las Vegasissa 1969-1971. Aivan mahtava mies! Kohta 80-vuotias ja vielä rokkaa samalla tavalla kuin ennen. En ole koskaan nähnyt kenenkään nauttivan soittamisesta yhtä paljon. Videolta näet pätkän hänen uskomattomasta sooloesityksestään. Kaverilleni hän totesikin: "Music makes me so happy".


Ei kyllä ole turhaan kehuttu tätä miestä! Aivan aidonkuuloinen!
Myös ulkonäöllisesti hän muistutti hyvin paljon Elvis Presleyä.


Basisti ja pianisti olivatkin sitten vähän nuorempaa kastia.
Taisivat olla ranskalaisia. Jututimme heitä kaverini kanssa puoliajalla.


Eddie Graham ja Dwight Icenhower.
Kännykkäkameralla otetut kuvat olivat aika huonoja, mutta videot onnistuivat hyvin. 
Ja onneksi minulla oli uskollinen puolijärkkärini mukana, jolla sain mielestäni hyviä otoksia mm. laulajasta. Pääsimme ihan lavan eteen ihailemaan livebändiä.
 
 


Minä: "Can I take a picture with you?"
Dwight: "Sure, honey"
Kiitokset bändille ja keikan järjestäjille! Erityiskiitos ystävälleni Kaarinalle ihanasta seurasta!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3