tiistai 22. marraskuuta 2016

Baby shower kakku



Tämä kakku meni baby shower juhliin.

Olen tehnyt aiemminkin hyvin samantyylisen kakun. Kakku on tällä kertaa 18cm gluteeniton voikakkupohja. Täytteenä mustaherukka-vaniljamousse. Ohje löytyy edellisen baby shower kakun postauksesta. Mustikkahillo vain vaihtui mustaherukkahilloon, kun lukutaito ilmeisesti loppui kaupassa viime reissulla... Mutta pidin tästä mustaherukkaversiosta enemmän!


Kakun kuorruttamisesta latasin uuden videon youtubeen, koska vanha oli niin huonolaatuinen. Videolla näytän kakun kuorruttamisen kreemillä ja massalla.


Yllä ohje sokeripitsiin.


Koriste on tehty sokerimassasta. Kaulin valkoisesta massasta paksun levyn (½cm) ja otin muoteilla siitä palaset. Annoin osien kuivua pöydällä pari päivää, jotta ne varmasti kovettuivat kunnolla. Sitten tein sokerimassasta ja vedestä tahnan, jota käytin liimana. Kaupan sokerikuorrutekin toimisi tässä hyvin, mutta turhaan ostaa uutta tuubia, kun massastakin onnistuu. Elintarvikeliima tai vesi yksistään ei olisi ollut tässä tapauksessa tarpeeksi vahva liima.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3