perjantai 16. joulukuuta 2016

Luukku 16: Cookie dough cheesecake





Uunissa paistettavat juustokakut ovat samettisen pehmeitä ja maukkaita. Tänä jouluna tein cookie dough version. Amerikkalaiset tunkevat keksitaikinaansa nykyään joka leivonnaiseen, mutta juustokakkuna en kuitenkaan tämmöistä ole vielä nähnyt. Ohjeella tulee 20cm kakku.

Tarkempi ohje joulublogin puolella. Vein kakun töihin ja kaikki tykästyivät tähän kovasti. Osa aikoi jopa tehdä tämän kakun jouluksi, joten tässäpä ohje, olkaa hyvä.

Kakkumonsteri suosittelee lisäksi kurpitsajuustokakkua kinuskikastikkeella, suklaajuustokakkua sekä puolukka-kinuskijuustokakkua. Liivatteella hyydytettäviä kakkuja tulee tehtyä enemmän, mutta vaikeita eivät nämä uunikakutkaan ole. Paistamiseen vain menee aikaa noin tunti.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3