perjantai 9. joulukuuta 2016

Luukku 9: Terveelliset joulusuklaat (video)Jouluna saa herkutella, mutta välillä voi vähän keventää. Varsinkin kun mausta ei tarvitse tinkiä! Tässä pari terveellistä suklaaohjetta. Mitään dieettipatukoita nämä eivät ole, sillä näissäkin on mm. rasvaa. Mutta näihin on käytetty puhtaita ja prosessoimattomia raaka-aineita, joten ne ovat hyväksi keholle. Koko levyä ei kuitenkaan kannata syödä kerralla.Teen Butterfinger patukoita, raakasuklaata, riisimurosuklaata ja vegaanista raakavalkosuklaata.
Tarkemmat ohjeet ja ainemäärät täällä.
 

Teen ensin terveellisiä butterfinger patukoita. Butterfinger on tosi ihanaa ja näistä tuli vielä parempia kuin alkuperäisistä. Videolla vertaan myös näiden kahden ravintosisältöä.


Patukoiden kuorrutteesta voi myös tehdä raakasuklaata, joka on oikeasti hyvää! Kaakaovoista tehty raakasuklaa on pahaa, mutta kookosöljyyn tehtynä se on parempaa kuin kaupan suklaat!


Kotitekoinen riisisuklaa on ihanaa. Kaupan riisisuklaa maistuu ladon ovelle. Riisisuklaaohje on yksi vanhimmista ohjeistani ja olen tehnyt sitä yläaste iästä lähtien. Muutin ohjetta kuitenkin hieman terveellisemmäksi!


Viimeisenä teen vegaanista cookies and creme valkosuklaata! Kuulostaa hyvältä, mutta valitettavasti tämä ei ollut hyvää. Suosittelenkin mielummin tuota ylempää raakasuklaata.. Tai sitten tätä kotitekoista valkosuklaata (laktoositon), joka tosin ei ole terveysversio. Jos joku testaa tuota vegaanista valkosuklaata, niin kommentoikaa mitä olitte mieltä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3