maanantai 10. huhtikuuta 2017

Banoffee n'ice creamMinulta löytyy suuri n'ice cream postaus täältä. Tässä yksi uusi innovatiivinen idea. Olen niin nerokas..... Tämä ei ole maailman terveellisin n'ice cream, mut sinne päin. Tästä tuli tosi hyvää! Jäätelössä on kaikki perinteisen banoffeen ainekset.

2 annosta

2 jäistä banaania
2rkl maitoa tai kermaa
½prk kinuskiksi keitettyä kondensoitua maitoa

keksejä koristeluun

Ennen n'ice creamin valmistusta täytyy banaanit pilkkoa ja pakastaa. Soseutettu jäinen banaani muistuttaa pehmistä. Mitä tummempi banaani, sitä makeampi se on. Itse yleensä odotan, että banaani vetelee ihan viimeisiään ja sitten isken sen pakkaseen. Maito ei ole pakollinen, mutta se auttaa hienontamisessa. Itse käytän yleensä mantelimaitoa. Tässä tapauksessa annan luvan käyttää myös kermaa, koska se sopii banoffeehen.

Hienonna jäiset banaanipalat ja maito tehosekoittimessa. Ohjeet ja vinkit n'ice creamin valmistukseen löytyy videon kera yllä olevan linkin takaa. Jäinen banaani voi olla aikamoinen haaste perus blenderille, mutta videolla näytän vinkint siihenkin.

 Lisää banaanipehmikseen kinuski ja pyöräytä vielä tasaiseksi. Kinuskin voi jättää myös raidoiksi jäätelön sekaan. Nostele jäätelö kulhoihin. Ripottele pinnalle keksimuruja. Keksiä voi ripotella myös kulhon pohjalle tai jätskin joukkoon. Pinnalle voi pursottaa hieman kermavaahtoa, jos haluaa olla oikein uskollinen banoffeelle.Minulla jätsistä tuli vähän turhan lötköä, koska kärsivällisyyteni oli kyseisenä päivänä hyttysen tasolla, joten lorautin vähän liikaa maitoa. Tuli pirtelön ja pehmiksen seosta. Mutta makuun tämä ei vaikuttanut. Hyvää oli!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3