torstai 18. toukokuuta 2017

Jäätelöpuikot (video)Testasin silikonisia jäätelömuotteja itse tehtyihin jäätelöpuikkoihin. Minun muotillani tulee kolme jäätelöä, joten suurtalouskokille nuo muotit eivät ole tarkoitettuja.. Muoteilla tulee kuitenkin todella kauniita jäätelöpuikkoja. Jäätelön sijaan voi tehdä myös mehujäätä tai smoothiejäädykkeitä.

Tein tällä kertaa pipariminttujäätelöä, sillä se on suosikkini. Käytin Marianne karkkeja, mutta jäätelöön voi toki käytää mitä tahansa piparminttukarkkeja tai pelkkää minttuaromia. Ohjeella tulee vajaa litra jäätelöä.

2,5dl kermaa
200g kondensoitua maitoa
150g Marianne karkkeja
1rkl glukoosisiirappia


 
YouTubesta löytyy video jäätelöiden valmistuksesta. Samaiselta videolta löytyy kaupunkisuunnistus tapahtuman, RotuaariRallin, palkintojenjako! Otimme kyseiseen tapahtumaan osaa työporukalla ja meillä oli huippu hauskaa. Kilpailijoita oli noin 500, rasteja 25 ja aikaa 3h. Lähdimme mukaan sillä asenteella, että meille kelpaa vain voitto!

Huhtikuussa oli "Anna lapsesi pukea sinut -päivä" ja minäkin toki otin osaa siihen. Annoin 7v poikamme pukea minut ja jaoin kuvan facebookissa. Kuva pääsi oikein Ilta-Sanomiin ja otsikoihin asti! Näitä päiviä pitäisi olla useampiakin!


Kuorrutetta varten kannattaa varata 150g suklaata.
Katso myös tämän ihanan minttu-suklaajäätelön ohje. Täältä löytyy hieman terveellisemmän minttujäätelön ohje. Lisää jäädykeohjeita täällä. Katso myös youtube jäädykkeet soittolistani.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3