lauantai 29. heinäkuuta 2017

PowerPark (video)Kävimme miehen veljen perheen kanssa PowerParkissa Alahärmässä heinäkuun alussa. Yövyimme Seinäjoella ihanalla Siirin tilalla, jossa oli paljon eläimiä ja lapset saivat ratsastaa hevosilla. Majapaikka oli todella edullinen ja täydellinen lapsiperheille. 


PowerPark on mielestäni Suomen paras huvipuisto. Suosikkilaitteeni oli tämä Junker, jonka huippunopeus on 100km/h. Vaunut toimivat lineaarimoottoreilla ja radan korkein kohta on 40m. Huippu hauska!


Cobra oli myös aika hauska. Kyyti oli sulavaa, mutta ainut huono puoli tässä oli, että turvakaide painoi ikävästi rintakehälle. Tosin tässä vauhdissa on parempi, että turvavyöt on visusti kiinni!

Alkaako sitä tulla vähän vanhaksi, kun ainut pelko näissä laitteissa on, että pysyyhän turvakaiteet varmasti kiinni.. 


Puuvuoristorata eli Thunderbird on myös yksi puiston kohokohtia. Se ei mene ympäri, mutta vauhti on huima 75km/h ja rata on todella pitkä! Harmi kun vanhin poikamme ei vielä pituutensa puolesta päässyt kyytiin.


Meitä oli kymmenen hengen porukka, joten itse en päässyt niin moneen laitteeseen, mitä olisin halunnut. Pieniä lapsia oli kuitenkin niin paljon, että niitä vahtiessa meni suurin osa ajasta. Mutta todella hauska oli olla lasten kanssa liikenteessä.


Tässä vielä pieni matkavlogi reissusta!

2 kommenttia:

 1. Power Park on tosiaan hauska paikka! Ja ihanan siisti! Olinkin keskiviikkona lasten kanssa siellä, meiltä ei oo pitkä matkakaan.
  Musta on tullut vanha, Junkker ja puuvuoristorata on ihan karseita, eikä jatkuva pyöriminenkään sovi sisäelimille. ;)
  Cobra ja vapaapudotus oli kyllä kivoja!
  Tuosta Siirin tilasta en ole kuullutkaan aiemmin. Vaikuttaa idylliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cobrassa kuitenkin pystyit käymään! :) Mua ei taas saa enää vapaapudotukseen, kävin siinä viimeks pari vuotta sitten x) suosittelen kyl tuota siirin tilaa, ymmärsin et se on aika uus majatalo, vaikka tila onkin vanha. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3