torstai 3. elokuuta 2017

Sydänkakku (video)



Sain Juhlakauppa.com liikkeestä testattavaksi Silikomartin kauniin silikonisen "ti amo" sydänvuoan, jonka mukana tulee myös sydänleikkuri pohjaa varten. Lisäksi sain ihanaa punaista suklaa sprayta (velvet spray), jolla loihtii meganopeasti kauniin pinnan kakkuun. Tämä vuoka on todella ihana.

Tein persikka-passionhedelmäjuustokakun, sillä se on yksi suosikeistani. Vuokaan mahtuu juustokakkumassa, johon tulee 2,5dl kermaa sekä 200g tuorejuustoa.


 Persikka-passionhedelmäjuustokakku

2,5dl kermaa
200g vaniljatuorejuustoa
4 passionhedelmää
200g persikoita 
4 liivatelehteä
tilkka vettä
½-1dl sokeria

Katso valmistusohje videolta. 

Videon alussa mainitsen virheellisesti nettiosoitteeksi juhlakauppa.fi, vaikka pääte on com. Pahoittelut virheestä. Testasin kuitenkin tuota toistakin osoitetta ja se johdattaa ihan oikean kaupan luo.


Suklaaspray on täydellinen juustokakun pinnalle, mutta sitä voi suihkuttaa myös jäätelökakun tai kreemillä kuorrutetun kakun pinnalle. Minulla on toinenkin silikomartin kaunis juustokakkuvuoka, jolla saa ihanan spiraalimaisen kakun.

Suklaa/velvet spray on niin kaunis sellaisenaan, että kakku ei paljoa koristeita kaipaa. Usein pienet sokerikoristeet, suklaakoristeet tai hedelmät riittävät.

Vuoan mukana tulee myös sydänleikkuri, jolla voi tehdä kakun tähän juustokakkuun. Katso videolta tarkemmat ohjeet sen käyttöön. Juustokakunpohjia löytyy paljon täältä.


Katso myös aiemmin tekemäni kahvijuustokakku silikomartin professional vortex vuokaan sinisellä suklaasprayllä. Näihin kauniisiin vuokiin kannattaa tehdä melko löysä juustokakkumousse, jotta se asettuu kauniisti vuokaan. Kakun saa kyllä jähmettymään liivatteella. Olen niin ihastunut näihin vuokiin, että tekisi mieli ostaa kaikki! Tässä vielä muutamia ihania vuokia sivuilta:

 

Juhlakauppa.comista löytyy leivontavälineiden ja elintarvikkeiden lisäksi paljon koristelu- ja kattausvälineitä. Lisäksi sieltä löytyy paljon häätarvikkeita, koruja sekä askartelutarvikkeita. Kiitokset juhlakaupalle yhteistyöstä!


Yhteistyössä:

https://www.juhlakauppa.com/

4 kommenttia:

 1. Upean väristä punaista samettipintaa! Olen miettinyt, että tällä suklaasprayllä saa varmaan upean pinnan Teletappi-kakkuun, jonka lupasin tehdä ensi keväänä sukulaispojalle. Sinulta olen aina saanut hyvät ideat leipomiseen ����
  T Saukkis

  VastaaPoista
 2. Ai kun on taas kaunis kakku :) Samoin kuin ne aiemmat suklaaspray kuorutteiset. Osaatko kokemuksesta sanoa kauan tuollainen kakku sitten sulaa spray kuoruttamisen jälkeen ja pysyykö pinta sulamisenkin jälkeen kauniina? Vai kannattaako kakku tarjota vielä vähän jäisenä? Samaa olen miettinyt näiden mirrorglaze kuorutusten kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ kuorrute pysyy nättina kakun sulaessa. Samoin mirror glaze. Kannattaa antaa kakun sulaa ennen tarjoilua :) molemmat kuorrutteet voi laittaa edellisenä päivänä. Spray itseasiassa muuttuu nätimmäksi kakun sulaessa.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3