perjantai 17. marraskuuta 2017

Vaippapöksyt | Magic diaper babies (video)Olen tehnyt videoita vanhoista 80- ja 90-luvun leluistani ja ne ovat olleet youtubessa erittäin suosittuja. Tällä kertaa vuorossa ovat vaippapöksyt, joita valmisti Galoob firma 90-luvun alussa. 

Kyseessä on siis pienet eläin- ja ihmisvauvat, joilla on väriä vaihtava vaippa. Vaippa vaihtuu jääkylmässä vedessä pinkiksi tai siniseksi. Mikäli vaippa on pinkki, on elukka tyttö. Mikäli vaippa on sininen, on tyyppi poika. Nykyisin liberaalina aikana tämmöinen lelu ei varmaan enää saisi edes myyntilupaa. Tai sitten vaipan väri voisi vaihdella mustasta sateenkaaren väreihin. 

En tiedä mitä myrkkyä vaipan pinta oli, mutta enää se ei suurimmassa osassa leluja toiminut. Minulta löytyy paljon eläinvauvoja, mutta suurin osa ihmisvauvoista on hukassa. Löysin netistä kuitenkin muutamia kuvia, joissa näkyy laajemmin koko kokoelmaa.


Yhden aarteen kaapeistani löysin, nimittäin trolli vaippapöksyn! Trollit olivat erittäin suosittuja 90-luvulla ja ovat tehneet nykyisinkin comebackin päivitetyssä muodossa. Trolli vaippapöksyistä ei paljon kuvia netistä löytynyt, mutta samaa sarjaa ne ilmeisesti ovat. Vanhoja vaippapöksyjä voi yhä ostaa ebaysta tai kirppareilta, mutta noita trolleja en löytänyt mistään.


Olen tehnyt videot vanhoista petshopeista, barbeista ja poneista. Jokaisesta aiheesta olen myös tehnyt täytekakut, mutta tällä kertaa muovasin samaisella videolla vain vauvakoristeen. Käytän kyseistä koristetta paljon ristiäis- ja baby shower kakuissa. Muotti on ullanunelma.fi liikkeestä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3