maanantai 23. huhtikuuta 2018

Inspiration weekend (video)Kävin Helsingissä INSPIRATION WEEKEND tapahtumassa 13-15.4.2018. Inspiration weekend on sosiaalisen median mielipidevaikuttajille suunnattu tapahtumaviikonloppu, joka järjestetään vuosittain.


Inspiration Weekend on jatkoa jo vuodesta 2013 järjestetylle Bloggers’ Inspiration Day & Inspiration Blog Awards -tapahtumakonseptille, joihin otin osaa 2016. Tänä keväänä järjestäjänä toimi vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelutoimisto Indieplace. 


Kakkumonsteri kuuluu Indieplace konserniin, johon kerätään suomen parhaat blogit ja somevaikuttajat. Indieplace on jaettu kolmeen sivustoon: foodlover, lifie ja indiedays. Kakkumonsteri kuuluu luonnollisesti foodloveriin, johon on kerätty suomen parhaita ruoka- ja leivontablogeja yli 70kpl.


Indiedays keskityy mm. muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin. Tämän ryhmän suosituimpia kanavia ovat mm. Uino ja Naag, mutta mukana on paljon muitakin loistavia muoti- ja lifestyle blogeja. Lifie ryhmään kuuluu mm. sisustus, hyvinvointi, perhe ja päivän puheenaineet.

Yllä olevan kuvan on ottanut 
Henri Ilanen, @henri_ilanen


Starttasin perjantaina kohti Helsinkiä ja hamstrasin reissun aikana yhteensä viisi levyä Faserin Domino suklaata, sillä sitä saa vain lentokentiltä ja laivoilta. Tämä oli tosi hyvänmakuista, mutta ajattelin myös leipoa tästä jotain.


Menin ensin tapaamaan vanhaa ystävääni Ayisatia, joka on entinen Nigerian maajoukkue futaaja. Pelasimme aikoinaan samassa joukkueessa Oulussa yhden kauden naisten ykkösdivisioonaa. Ystävystyimme heti ja kutsumme toisiamme siskoiksi. Hänellä on nykyään mies ja kaksi lasta. Perhe asuu Helsingissä ja Ayisat työskentelee mm. liikunnanohjaajana. Oli ihana päästä tapaamaan vanhaa ystävääni, sillä emme ole tavanneen kasvotusten vuosiin. 


Ayisat pelasi ammatikseen jalkapalloa maajoukkueessa ympäri maailmaa ja voitti mm. Afrikan mestaruuden neljä kertaa. Hän otti osaa Olympialaisiin ja omistaa yhä talon Nigeriasta. Suunnittelimme yhteistä reissua Nigeriaan, kunhan lapsemme hieman kasvavat. Ylemmässä kuvassa Ayisat poseeraa argentiinalaisen huippufutaaja Lionel Messin kanssa Olympialaisissa 2008. Alemmassa kuvassa Ronaldinho ja Ayisat. Katso lisää videolta.


Illalla suuntasin ystäväni Heidin luo. Heidilla on kakkublogi Mamman leivontanurkka ja hän vierailikin joulukuussa yhdellä youtube videollani.

Suunnistimme lauantaiaamuna inspiration weekend aamutapahtumaan, joka pidettiin Väinö Kallio ravintolassa.


Pienen aamujumpan jälkeen saimme maistaa Breyerin proteiinijäätelöä, joka oli tosi ihanaa. 
Aamujumpasta vastasi Vastaisku ankeudelle blogin pitäjä Jenny Henriksson. Tämän jälkeen Julia Oravisto (Bay Helsinki) piti meille esitelmän luovuudesta ja inspiroitumisesta.
 

Sitten meille esiteltiin Nuxen tuotteita pienessä workshopissa. Näitä tuotteita voi ostaa ensi kuusta lähtien Stockmannilta ja Sokokselta. Nuxe on kotoisin Pariisista ja sen myydyimpiä tuotteita on kosteuttava öljy. Valikoimaan kuuluu myös paljon rasvoja sekä puhdistustuotteita. Merkki suosii luonnollisia raaka-aineita ja ainut eläinperäinen aines yhdessä tuotesarjassa on mehiläisvaha. Kaikki tuotteet testataan in vivo ja in vitro olosuhteissa.

Saimme testattavaksi ihorasvaa, joka suojaa ihoa ulkoisilta radikaaleilta ja ikääntymiseltä. Lisäksi paketissa oli kuuluisaa öljyä, jota voi sekoittaa myös ihorasvan joukkoon. Lisäksi paketissa oli puhdistusneste ja hunajainen huulirasva. 

Saimme lähtiessä myös toisenkin goody bagin mukaan, josta löytyi mm. Kantolan valitut näkkileipää, Anyday nuts pähkinöitä, hammasharja, laastareita ym. Nesteitä kertyi sen verran paljon, etten voinut ottaa kaikkia mukaan lentokoneeseen. Niinpä ystäväni postitti ne, mitkä eivät litran pussiin mahtuneet. 👍Lopuksi saimme nauttia vielä ihanan brunssin. Mukana sponsoroinnissa oli jyväbroileri.
 Creative morning tilaisuuden jälkeen suuntasimme Heidin kanssa pikaisesti Hulluille Päiville ja syömään. Tämän jälkeen laittauduimme itse iltatilaisuuteen, joka pidettiin Kattilahallilla.


Pääsimme osallistumaan VIP tilaisuuteen, joka pidettiin ennen varsinaista gaalaa. Pääsimme ihailemaan upeita tuotteita eri ständeillä. Mukana oli mm. Instrumentarium, Batiste, Jyväbroiler, Novelle, Anyday nuts, Kantolan valitut, Eylure, Järvenpään kukkatarha sekä Breyers.


Batiste kuivashampoon photo booth oli hauska!
 

Juomapuolta oli paljon tarjolla, mutta ruokapuolta harmillisen vähän. Mässäily ei tämän tapahtuman yhteyteen ole koskaan kuulunutkaan, mutta hieman isommat ruoka-annokset olisivat saaneet olla tarjolla. Juomapuoli on ihan ok, vaikka itse en juurikaan alkoholijuomia nauti. Onneksi tarjolla oli myös runsaasti alkoholittomia virvokkeita Novellen sponssaamana.
 

Alkoholiton cocktail eli mocktail. 
Yritimme ottaa erittäin inspiroituneen kuvan instagram kilpailua varten, mutta.... ei lisättävää.

 
Järvenpään kukkatalo tarjoaa kukkakouluja, joissa opastetaan mm. kukkien sidontaa. Saimme kokeilla askartelua aidoilla kukilla ja teimme pienet kukkakuppikakut.


Omastani löytyi mm. gerbera ja ruusun lehtiä. 
Harmi kun en saanut vietyä kukkaa lentokoneesa kotiin.


Paikalla oli myös instrumentariumin ständi, mutta siitä enemmän toisessa postauksessa.
Yllä olevan kuvan on ottanut Eetu Järvi. Muut kuvat on otettu kännykkäkamerallani ellei toisin mainita. Kuvien laatu ei ole paras, mutta en saanut järkkäriäni mahtumaan mukaan.


Jyväbroileri tarjosi kolmea eri ruokavaihtoehtoa. Kana ja cuscus olivat suosikkini.


Lisäksi saimme maistaa kolmea ihanaa raakakakkua. Sitruuna oli ehdottomasti suosikkini! 

Loppuillasta valittiin vuoden somevaikuttajat kymmenestä kategoriasta! Katso videolta ketkä kruunattiin voittajiksi. Lisää voittajista voi lukea inspiration blog awards sivustolta täältä. Myös viime vuosien voittajat ja kuvat löytyvät samasta osoitteesta.


Lue tämän ja edellisvuosien voittajista enemmän täältä.
Katso myös tapahtuman kuvagalleria.

Katso alta videota viikonlopusta. Ensimmäisellä videolla matkataan Helsinkiin. Esittelen ystäväni Ayisatin ja lisäksi näytän videokuvaa päivätapahtumasta. Toisella videolla mennään illan VIP tilaisuuteen ja itse palkintojen jakoon.Kiitokset tilaisuuden järjestäjille ja ystävilleni!
Onnea vielä voittajille!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3