perjantai 25. toukokuuta 2018

DieettisuklaaToivottavasti otsikko ei ole kenestäkään clickbait, mutta en keksinyt muutakaan, sillä tämä suklaa on niin hauska! Itse suklaa on tavallista suklaata, mutta tämä levy on tehty silikoniseen suklaamuottiin, jossa lukee jokaisen patukan kalorimäärä! Näin on helppo seurata syömisiään. 😜


Sain muotin viime kuussa Prima-mausteet nettikaupalta. Minusta tämä oli super hauska ja testasinkin muottia pari kertaa. Tein yhden levyn äidilleni äitienpäiväksi, sillä hän on oikea suklaahirmu ja pohtii usein tuleeko sitä syötyä liikaa.


Muottiin mahtuu noin 200g suklaata. Mikäli suklaa säilytetään huoneenlämmössä, kannattaa se ehdottomasti temperoida. Suklaamassan voi tehdä myös itse. Suklaa kaadetaan muottiin ja päälle voi ripotella vielä pähkinöitä, karkkeja, marjoja ym. Sitten muotti nostetaan kylmään. Koristeet jäävät suklaalevyn alle ja päälle tulee hauska kaloritaulukko! Taulukossa lukee "cal", mutta kyseessähän on oikeasti kcal eli kilokalorit. Mutta idea varmasti on kaikille selvä.


Tämä on niin huippu! Kun suklaan sulattaa niin ettei temperointi kärsi, on tämän valmistus yllättävän helppoa. Täytynee alkaa tekemään itsellekin tämmöisiä suklaapatukoita jatkossa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3