tiistai 23. lokakuuta 2018

Halloween keksejä (video)Nämä keksit ovat nopeita ja helppoja tehdä. Koristelin erilaisia valmiskeksejä mm. suklaalla ja pikeerillä. Kyseisenä päivänä tuntui vähän kaikki menevän pieleen, mutta kyllä näistä jokunen onnistui..

 Lakritsi-Digestive keksejä olen tehnyt monena vuotena enkä pelkästään halloweenina. Nämä ovat super herkullisia ja kohtalaisen nopeita valmistaa. Kannattaa vain olla varovainen kuuman lakritsikinuskin kanssa.

7 kick patukkaa
1dl kermaa
20 Digestive keksiäValkoisten keksien piti alunperin muistuttaa Painajainen ennen joulua -elokuvasta tuttua Jack Skellingtonia, mutta lopputulos taitaa olla enemmän joku muu äkäinen otus. Halloweeniksi joka tapauksessa oikein sopiva. Näitä varten tarvitaan Digestive keksejä sekä pikeeriä.


 
Nämä keksit ovat Filipinos keksejä, joihin pursottelin pienen ötökän pikeerillä. Valkosuklaa Filipinos keksit ovat suosikkejani! Yritin kerra värkätä näitä itsekin, mutta ohje ei ollut älyttömän hyvä esteettisesti.

Cookie popsit jäivät pinnalta vähän rosoisiksi, sillä käytin näihin aitoa temperoimatonta valkosuklaata. Yleensä käytän popseihin candy melts suklaata, koska sillä onnistuu aina. Aito suklaa pehmenee huoneenlämmössä nopeaa.

Idea on kuitenkin ihan hauska. Täytekeksien väliin tökätään tikku ja keksit dipataan suklaaseen. Pinnan voi koristella millä tahansa sokerikoristeella.

3 kommenttia:

  1. Voi miten ihania halloween-ideoita taas! Tuo lakritsikinuski varsinkin houkuttelee ihan älyttömästi ♥

    VastaaPoista
  2. Tosi hauskan näköisiä juttuja, varmasti herkullisia! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3