maanantai 26. marraskuuta 2018

Drip cake



Tämä kakku meni 18v juhliin. Koristelin kakun annetun kuvan mukaan. 
18cm kakku on kuorrutettu sokerikreemillä ja suklaa ganachella.

Kakusssa on suklaakakkupohja
Täytteenä mansikkamoussea ja itse tehtyä mansikkahilloa. 


Sokerikreemi

150g huoneenlämpöistä voita
3dl tomusokeria
1rkl vettä
1tl vaniljajauhetta

Ohje sokerikreemin valmistukseen löytyy videon kera täältä.
Kakun kuorruttamiseen löytyy ohjeet täältä.



Suklaa ganache

100g tummaa suklaata
1dl kermaa

Ohje löytyy täältä
Mikäli käytetään maitosuklaata, kannattaa kermaa laittaa n.0,75dl.



Suihkutin kakun päälle runsaasti kultaista helmiäissprayta.
Kukat on muovattu sokerimassasta. Ohje isoon pioniruusuun löytyy täältä.
Sen valmistus kannattaa aloittaa päivää aikaisemmin.


Onnea synttärisankarille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3