Tämä kakku on nopea ja helppo tehdä, mutta vaatii silikonisen sydänvuoan (Silikomart). Kakku on kuorrutettu suklaa spraylla.
Käytin kakkuun Pandan vadelma-valkosuklaata, joka on peliltään vähän liian makea ja esanssinen, mutta kakun täytteeksi se sopii hyvin.
Pohja:
100g keksejä
30g voita
Täyte:
2,5dl kermaa
200g tuorejuustoa
145g vadelma-valkosuklaata
5 liivatelehteä
½dl kiehuvaa vettä
Valmista ensin täyte. Vaahdota kerma. Lisää tuorejuusto. Sulata valkosuklaa mikrossa puolella teholla 30sek pätkissä ja lisää seokseen. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5min ja sulata ne sitten kiehuvaan vesitilkkaan. Lisää seokseen ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja nosta pakkaseen yön ajaksi.
Pohjaa varten hienonna keksit tehosekoittimessa ja lisää sula voi. Painele seos jähmettyneen täytteen päälle vuokaan. Kakku on vuoassa ylösalaisin. Nosta kakku vielä vartiksi pakkaseen.
Kumoa kakku alustalle. Mikäli suihkutat päälle
suklaasprayta, kumoa kakku ensin esim. leikkuulaudalle ja nosta
kuorruttamisen jälkeen alustalle. Kakun voi kuorruttaa myös mirror glaze kuorrutteella.
Spritsasin kakun päälle sulaa valkosuklaata ja kiinnitin päälle muutamia sokerihelmiä.
Aiempi sydänkakkuni löytyy täältä. Linkin takaa löytyy myös video kakun valmistukseen.
Ihanaa ystävänpäivää kaikille!
UPEE KAKKU :) Vau!
VastaaPoistahttps://duniatoropainen.blogspot.com/
Kiitos =)
PoistaOnpa kaunis! Mulla olis suklaaspray-pullo kotona, mutta ei tuollaista vuokaa. Pitää ensi tilassa hankkia sellainen!
VastaaPoistaKiitos =)
PoistaIhastuttava kakku. Hyvää Ystävänpäivää! <3
VastaaPoistaKiitos! Hyvää ystävänpäivää!
Poista