Monsterikakku



Tässäpä pieni Kakkumonsteri kakku!
Tämä on samalla myös piñatakakku eli sisältä paljastuu karkkikätkö!

Kakku on koottu 1,5 litran kulhoon. Yleensä kokoan kakun kääretorttupohjasta, mutta tällä kertaa huijasin ja käytin valmiskakkupohjaa. Näitä ei olekaan juuri tullut käytettyä koskaan.. Ainoastaan kiireessä. Ostin kaksi kakkupohjaa, mutta yksi riitti hyvin. 

Täytteenä on raparperihilloa, vaniljamoussea ja tuoreita mansikoita.

 
Vaniljamousse

2,5 dl kermaa
1,5 dl maitoa
1 pss vanhanajan vaniljakastikejauhetta
5 liivatelehteä tai 2,5 tl liivatejauhetta tai 2 tl agar agaria

Karkkikätköä varten jähmettyneen kakun sisälle tehdään pieni onkalo. Tämä kannattaa vuorata sulalla suklaalla, jottei kakku romahda eivätkä karkit vety. Kakun sisään voi kätkeä mitä tahansa syötävää. 

Kakku on kuorrutettu fudgemassalla ja sokerikreemillä.



Kreemi

250 g voita
5 dl tomusokeria
200 g tuorejuustoa
elintarvikeväriä

Pursotukset on tehty pienellä tähtityllalla.
Koristeet on muovattu sokerimassasta.


Kummin sinusta on parempi? Suun kanssa vai ilman.

Kommentit