Pohja
18cm vuoka
18cm vuoka
250 g voita
250 g sokeria
4 kananmunaa
225 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
Katso valmistus videolta.
175 astetta, 60min.
Katso valmistus videolta.
175 astetta, 60min.
Täyte/kuorrute:
Kinuskimousse
Kinuskimousse
4 dl kuohukermaa
3 dl fariinisokeria
1 tl kanelia
½ tl kardemummaa
Kiehauta ainekset kattilassa. Älä keitä. Riittää että sokeri on liuennut kerman joukkoon. Anna seoksen jäähtyä jääkaappikylmäksi yön yli. Vaahdota kylmä seos kuohkeaksi ja jämäkäksi vaahdoksi.
Mousse onnistuu vain kuohukermasta, koska siinä on korkein rasvapitoisuus. Vispi- ja kasvikermat eivät toimi. Kakku on kostutettu veden ja kanelisiirapin seoksella (1,5 dl vettä + ½ dl siirappia). Tämä toimi super hyvin!
Kakun pinnalle kannattaa laittaa paksu moussekerros. Reunat voi olla ohuemmat. Kakun pinta koristellaan spirallimaisella kuviolla, joka on helpoin tehdä pienellä lusikalla.
½ tl kardemummaa
Kiehauta ainekset kattilassa. Älä keitä. Riittää että sokeri on liuennut kerman joukkoon. Anna seoksen jäähtyä jääkaappikylmäksi yön yli. Vaahdota kylmä seos kuohkeaksi ja jämäkäksi vaahdoksi.
Mousse onnistuu vain kuohukermasta, koska siinä on korkein rasvapitoisuus. Vispi- ja kasvikermat eivät toimi. Kakku on kostutettu veden ja kanelisiirapin seoksella (1,5 dl vettä + ½ dl siirappia). Tämä toimi super hyvin!
Kakun pinnalle kannattaa laittaa paksu moussekerros. Reunat voi olla ohuemmat. Kakun pinta koristellaan spirallimaisella kuviolla, joka on helpoin tehdä pienellä lusikalla.
Kastike
2 rkl vaahterasiirappia
½ tl kanelia
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään hyvin. Levitä kastiketta kakun pinnalle spiraalimaisesti. Näin kakusta tulee realistisemman näköinen.
Tämä kakku maistui todella paljon kanelipullalle! Vein kakun töihin ja raati oli hyvin vakuuttunut tästäkin ohjeesta. Kiva kun tulee välillä keksittyä super hauskoja ohjeita! Tämä Runebergin juustokakku oli myös menestys.
Kannattaa ihmeessä testata tätä ohjetta!
2 rkl vaahterasiirappia
½ tl kanelia
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään hyvin. Levitä kastiketta kakun pinnalle spiraalimaisesti. Näin kakusta tulee realistisemman näköinen.
Tämä kakku maistui todella paljon kanelipullalle! Vein kakun töihin ja raati oli hyvin vakuuttunut tästäkin ohjeesta. Kiva kun tulee välillä keksittyä super hauskoja ohjeita! Tämä Runebergin juustokakku oli myös menestys.
Kannattaa ihmeessä testata tätä ohjetta!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3