Tänä vuonna tein meille uunissa paistettavan valkosuklaa-nutellajuustokakun äitienpäiväksi. Tässä ohjeessa on parasta oreo-nutellakeksipohja! Alan jatkossakin käyttämään nutellaa juustokakun pohjiin, sillä se sopii siihen täydellisesti! Kannattaa ehdottomasti testata tätä ohjetta!
Pohja:
150 g oreo-keksejä
5 rkl suklaa-hasselpähkinälevitettä (nutella)
Täyte:
540 g tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
150 g creme fraiche (ranskankerma)
200 g valkosuklaata
Päälle:
1 dl nutellaa
Katso tarkemmat ohjeet videolta.
Kakkua
paistetaan 150 asteessa 45-60min. Tämän jälkeen käännetään uunin lämpö
kiinni ja annetaan kakun tekeytyä jälkilämmössä 30min. Juustokakku
kannattaa tarjoilla aina jääkaappikylmänä.
Juustokakut
kannattaa yleensä paistaa vesihauteessa, mutta jos tämä tuntuu
vaikealta, voi tämän välivaiheen skipata. Tarkemmat ohjeet
vesihauteeseen löytyy mm. korvapuustijuustokakun ohjevideolta.
Näyttääpä herkulta!
VastaaPoistaIhania kevätpäiviä teidän perheeseen! <3
Kiitos ❤️
Poista