Kinderfudge

 



 Tämä tuplasuklafudge on helppo ja nopea tehdä. Tässä on valkosuklaa- ja maitosuklaakerrokset kinuskilla höystettynä. Sekaan tulee myös paljon erilaisia Kinder-suklaita. Sopii loistavasti esim. pääsiäiseen, kuten kaikki Kinder-leivonnaiset!

 20x20cm vuoka
n. 60 kpl

Valkosuklaakerros:
½ prk kinuskiksi keitettyä kondensoitua maitoa
250 g valkosuklaata

Suklaakerros:
½ prk kinuskiksi keitettyä kondesoitua maitoa
250 g maito- ja/tai tummaa suklaata

noin 100 g Kinder-suklaita



Vuoraa 20x20 cm vuoka leivinpaperilla. 


Sulata kinuski ja valkosuklaa vesihauteessa tasaiseksi massaksi.
Nosta massa nöttösiksi vuokaan, älä tasoita. Ripottele päälle puolet Kinder-suklaista.

Valmista tummempi suklaakerros samalla tavalla kuin edellä ja nosta vuokaan. Sekoita kerrokset huolimattomasti sekaisin. Nosta päälle loput Kinder-suklaat. Minä käytin tähän neljä Kinder-munaa ja yhden maxi patukan.

Nosta kylmään vähintään 4h ajaksi, mielellään seuraavaan päivään. Leikkaa levy paloiksi, kun se on jähmettynyt kunnolla. Itsehän en yleensä malta antaa leivonnaisten jäähtyä kunnolla, mutta onneksi sen verran että pysyvät koossa..

Katso tarkemmat ohjeet videolta.

 

 

Lisää pääsiäisleivonnaisia löydät täältä!

Tsekkaa myös:

Kinderpiirakka
Kinderbrownie
Kinderkääretorttu

Kommentit