Nämä ihanat kinuski-keksivoimaljat ovat super nopeita ja helppoja tehdä!
Teen tämän tyylisiä jälkiruokia yleensä silloin, kun tekee mieli makeaa oman porukan kesken, mutta haluaa jotain suklaalevyä hienompaa. Toki näitä voi tehdä isompiinkin juhliin, jos vain kulhoja riittää.
Teen tämän tyylisiä jälkiruokia yleensä silloin, kun tekee mieli makeaa oman porukan kesken, mutta haluaa jotain suklaalevyä hienompaa. Toki näitä voi tehdä isompiinkin juhliin, jos vain kulhoja riittää.
2:lle
3 Bastogne keksiä
1 dl kermaa
100 g Biscoff tahnaa
(1 rkl kinuskiksi keitettyä kondensoitua maitoa)
Murenna kaksi keksiä ramekin vuokien pohjalle. Voit käyttää mitä tahansa pientä vuokaa, kuten kuppikakkuvuokaa.
Vaahdota kerma. Lisää puolet Biscoff tahnasta ja halutessasi vielä vähän kinuskia. Lusikoi vaahto vuokiin.
Pehitä loppu Biscoff tahna mikrossa 10 sek pätkissä, kunnes se hieman notkistuu. Lusikoi tahna vuokiin.
Ripottele lopuksi päälle vielä keksimurua.
VINKKI!
Joulun alla nämä voi hyvin tehdä piparkakuista.
Keksivoitahnankin voi tehdä itse tällä reseptillä.
Keksivoin tilalla voi myös käyttää Nutellaa.
Katso lisää Nutellareseptejä täältä!
Katso myös ohje keksivoijuustokakkuun ja super nopeaan kolmen raaka-aineen keksivoikakkuun.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3