Nopeat pääsiäisbebet



Nämä pääsiäiskoristeluun verhotut bebe-leivokset ovat todella nopeita tehdä.

Pohjaksi näihin sopii murotaikina. Valmistaikinaakin voi käyttää, jolloin homma entisestään nopeutuu. Itse käytin kuitenkin jostain fantasiakeksiprojektistä ylijäämää (ja pakastettua) vaniljakeksitaikinaa. Linkin takaa löytyy myös pääsiäiskoristelun saaneet keksit. Täytteenä näissä on Valion uutuus vaniljatuorejuustoa, joka on niin hyvää, että sitä syö ihan sellaisenaankin. Siksipä täytteeksi ei muuta tarvitakaan.

4 bebe-leivosta

Pohja:
 murotaikinaa

Täyte:
200g vaniljatuorejuustoa

Kuorrute:
n.1dl tomusokeria
n.3tl vettä
keltaista elintarvikeväriä
3 palaa maitosuklaata
2 palaa valkosuklaata



 Kauli taikina levyksi ja peitä foliovuoat taikinalla. Laita pala leivinpaperia päälle ja kuivattuja herneitä, jotta taikina ei ala kohoamaan ja kupruilemaan uunissa. Paista pohjia 200 asteessa 10-15min. Nosta herneet pois ja anna jäähtyä.


Täytä vuoat vaniljatuorejuustolla. Laita hetkeksi jääkaappiin kiinteytymään.
Laita tomusokeri kulhoon. Lisää vettä teelusikallinen kerrallaan, kunnes seoksesta tulee levitettävää, mutta se pysyy silti vielä kasassa eikä leviä täysin. Lautaselle pudotettu nokare sileää tasaiseksi, mutta ei lähde luiruamaan ympäri lautasta. Värjää seos keltaisella elintarvikevärillä. Levitä kuorrute leivosten päälle.


Huomaa pienet sormet kuvan alalaidassa vasemmalla..

Pajunkissat

 Laita suklaat pieniin minigrip-pusseihin ja sulata suklaat laittamalla pussit kohtuu kuumaan veteen. Ei kuitenkaan kiehuvaan, sillä tällöin pussi sulaa.
Leikkaa pussien kulmista pienet palat pois ja spritsaa ensin maitosuklaalla pajunkissojen oksat. Spritsaa sitten valkosuklaalla pisteet oksille. Spritsaa sitten vielä pienet ruskeat pisteet valkoisten alle maitosuklaalla.


 Värikästä pääsiäistä! 

Kommentit

  1. Kivannäköiset ja ihanan yksinkertaiset leivokset! Voin uskoa, että ovat myös hyvänmakuisia. Menee kyllä testiin, tällaiset nopeat herkut ovat aina tarpeen.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ihmeessä testata! =) Laitahan sit kuvia blogiin ;)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaapas taas ihan mahtavalta! Yksinkertaiselta, mutta äärettömän herkulliselta... ! Pieni käsikin odottaa jo malttamattoma.. "äiti, äiti, joko mä saan ottaa? koita nyt äkkiä otta ne kuvat että mä saan maistaa" :D ♥ Laitan kuvia lahjasta postaukseen heti, kun blogger suostuu yhteistyöhön ♥ haleja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Kiva, jos saat kuvat lahjasta blogiisi =D Tulenpas pian katsomaan ;) Halit <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3