maanantai 1. elokuuta 2016

7v juhlat karkkiteemallaPoika täytti 7v ja pidimme sukulaissynttärit kesällä oikeana synttäripäivänä.
Kaverisynttärit pidämme yleensä jo keväällä, koska suurin osa on kesällä reissussa.
Viime synttäreillä oli Minion-teema. Näissä oli vähän tämmöinen karkkiteema.


 Kakkuna oli överikakku, jonka ohjee löytyy täältä.
Nuo vasemmalla olevat kettupillit olivat tosi söpöjä.
Krokotiililautaset ym. on H&M:ltä.


Tikkariständille laitoin kaikenlaisia överitikkareita, joita saa kauppakeskus Valkean Karkkipäivä-kaupasta. Kakkupohja on sokerimassalla koristeltu styrox-pohja.


 Gumball machine on myös Karkkipäivä kaupasta. Minusta se oli todella hurmaava. Laitteessa on tosiaan sisällä purukumeja, mutta jatkossa sinne voisi laittaa karkkejakin.


Toiselta pöydältä löytyi sipsejä ym.


Sain kaverilta lainaan tämän popcorn koneen. Oli hauska ohjelmanumero.
Tosin omaksi en tämmöistä ostaisi, sillä laite on todella iso ja sillä saa vain vähän popcorneja kerralla tehtyä. Yleensä teen popparit isolla pannulla liedellä.


H&M:ltä ostin myös toisenlaisia kertakäyttöastioita ja nämä tuntuivat passaavan hyvin tyttövieraille. Nuokin pillit olivat mielestäi ihan liian söpöjä.


Vietimme samalla mieheni kanssa hääpäivää ja kolmannessa pöydässä olikin vähän tämmöinen hääpäivätarjoilu. Kukkakimppu-voileipäkakun ohje löytyy täältä. Lisäksi kuvassa on kevyt vesimelonikakku, jonka ohje täällä.

Juustokakku on tehty samalla ohjeella kuin tämä kesälomakakku.
 Kuorrutteeksi en vain tällä kertaa tehnyt mirror glazea vaan ihan tavallisen kiilteen sitruunamehusta, sokerista ja vedestä. Kiilteen värjäsin siniseksi elintarvikevärillä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3