sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Ystävänpäivä herkkuja (video)Ystävänpäivä on pian taas ja vaikka Suomessa sitä juhlitaan ihan erillä tavalla kuin esim. Amerikassa, on se minusta kiva juhlapäivä. Voi muistaa sekä ystäviä että rakkaimpaansa. Tässä muutamia suloisia ystävänpäivä herkkuja.


Videolla tehdään ystävänpäivän aamiainen, sydänomenia, sydännakkeja ja suklaarasia.


 Perusaamupalani on mantelimaitoon tehty kaurapuuro chia-siemenillä. Yleensä lisään joukkoon vielä jäisiä mustikoita, jotka jäähdyttävät puuron nopeaa. Sydänmuotilla saa kaikkea hauskaa aikaan. Videolla teen sydämenmuotoisen kananmunan, mutta ideaa voi soveltaa vaikka pannukakkuihinkin. Täältä löytyy sydänpaistinpannullani tehtyjä lättyjä.


Sydän omena ja nakkeja. Nakit voi vielä paistaa pannulla, mutta meillä hävisivät näin melko nopeaa pöydästä näinkin. Sydänmuotilla voi koristella muitakin hedelmiä. Esim. lohkoo vesimelonia kolmion muotoisiksi palasiksi ja leikkaa ananaksesta keskelle sydämen.Suklaarasiassa on vähän sama idea kuin jouluisessa suklaatalossanikin. Rasiaa varten tarvitaan kolme levyä suklaata. Liimana käytin candy melts suklaata, sillä sitä ei tarvitse temperoida. Katso lisää ystävänäpäivän leivonnaisia täältä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3