sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Luukku 10: Joulutortut kymmenellä tavalla (video)Joulutortun ei suinkaan tarvitse olla tylsä nelisakarainen leivos, jonka keskellä on kaksisataa asteinen luumuhillo löntti. Tälläkin jouluisella leivonnaisella on lupa vähän leikkiä. 

Tein pari vuotta sitten postauksen joulutortuista, mutta tällä kertaa päätin koota kahdeksan eri taitteluohjetta videoineen päivineen! Lisäksi testasin kahta tämän vuoden hittileivonnaista, eli Nutellatorttua ja Vihreillä kuulilla koristeltua torttua.Kokeile tortun keskelle myös jotain muuta uuninkestävää hilloa, kuten omena-kaneli. Hillot voi maustaa myös itse esim. lisäämällä aprikoosihillon joukkoon hieman kanelia tai piparkakkumaustetta. Luumuhillon voi tehdä myös itse.

Vinkatkaa jos näette jossain lisää hauskoja torttuvariaatioita. Näitä olisi hauska löytää lisää. Meinasin ensin jättää nuo hittileivonnaiset tästä videosta pois, mutta koska niitä minulta toivottiin, niin änkesin ne vielä siihen mukaan.


Katso lisää kuvia taitteluvaiheista  joulublogin puolelta!


Vihreillä kuulilla ja Finlandia karkeilla koristellut joulutortut olivat megasöpöjä. Nutellatortut olivat harmillisen mauttomia ja Nutella paloi herkästi uunissa.


Enkelitortulle sopi ihanasti keltainen karkki keskellen.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3