keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Baby shower jättimahakakkuTämä kakku meni viime kuussa baby shower juhliin. 
Olin todella innoissani, kun pääsin testaamaan tätä designia!

Kakku on koottu 1,5 kääretorttupohjasta kulhoon. Tarkemmat ohjeet löytyy tästä postauksesta videon kera. Täytteeksi tuli mango-passionhedelmämousse.


Kakku on kuorrutettu marenkikreemillä ja sokerimassalla. Kakkualustan kannattaa olla kakkua reilusti isompi, jotta jalat ja yläkroppa mahtuvat koristeluun mukaan. Parhaiten toimi neliön mallinen alusta.

Kuorrutin reilu puolet kakusta ihonvärisellä sokerimassalla ja loput tumman sinisellä massalla. Kuorruttaessa kannattaa ottaa huomioon, että neliöalustan toiseen kulmaan tulee todennäköisesti pää ja toiseen kulmaan jalat. Tasasivuilla ei luultavammin ole tilaa. Joten massat kannattaa asetella tarkoin. Massaa meni kakkuun yhteensä noin 500g. Ihonväristä massaa saa sekoittamalla kolmea pastaväriä: norsunluu, persikka/oranssi ja ruskea. Tarkempi ohje vielä täällä. Parhaita pastavärejä ovat esim. progel tuubivärit.

 
Yläkroppa ja jalat on myös muovattu funcakes sokerimassasta. Pään kanssa oli ihan liikaa ongelmia ja hiukset eivät jostain syystä meinanneet millään asettua. Lopulta lopputulos näytti kelvolliselta.


Tilaukseen kuului myös 20kpl fantasiapikkuleipiä. Nämä ovat myös hyvin kysyttyjä ristiäiskakkutilausten yhteydessä. Keksit on tehty ihanalla vaniljakeksiohjeellani, joka löytyy videon kera täältä. Samalla videolla kerron vinkkejä keksien koristeluun pikeerillä.

Onnea odottavalla mammalle!


6 kommenttia:

 1. Ihana kakku ja suloisia pikkuleipiä!
  Oot taitava!

  Mä niin muistan raskausajoista tuon vaiheen, kun tunsi olevansa yks iso maha koko ihminen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) <3
   Mä kans muistan miten loppuraskaudessa mietti, et onkohan ihmisessä jokin suunnitteluvirhe, kun olo oli niin tukala =D

   Poista
 2. Tää on ehkä yks mun suosikki baby shower -kakuista, niin hauska! :D Ja ihan huikee tää sun tekemäsi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3