keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Chiquelle alekoodi
Tämä teksti ja video on tehty yhteistyössä Chiquelle online vaatemyymälän kanssa.
Päätin poikkeuksellisesti tehdä yhden muotipostauksenkin tänne leivontablogin puolelle, koska ihastuin näihin vaatteisiin kovasti!

Chiquelle on ruotsalainen nettikauppa, joka on kasvattanut suosiotaan maailmalla. Tällä hetkellä vaatteita toimitetaan yli 70 eri maahan. Chiquelle on yksi Ruotsin suosituimpia online muotibrändejä ja heillä on myös suomenkieliset sivut. Sivuilla myydään vaatteita, laukkuja ja asusteita muotitietoisille naisille. Sivusto on voittanut 6 awards palkintoa, mm. vuoden tulokas ja se on kuuluisa hyvästä ja nopeasta palvelustaan. Nettisivujen vaatteet on tarkoin valikoitu, tuotteet ovat 100% vegaanisia ja kankaat laadukkaita.

Koodilla "kakku" saat -20% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 14.11.19 lähtien.Chic/chique on ranskaa ja tarkoittaa "muodikas" / "tyylikäs".
Elle tarkoittaa "hän" naisesta/tytöstä.Tämä hame on aivan täydellinen enkä nyt yhtään liioittele! Liituraitakuvio on jälleen muodissa ja kangas on muutenkin pehmeä ja hyvin istuva. Vyö tuli hameen mukana, mikä oli iloinen yllätys. En edes osaa kuvailla, miten tyytyväinen olen tähän malliin! Tilauksen mukana tuli myös hauska minijakku, joka oli samaa kangasta hameen kanssa. Paitana minulla on tässä kuvassa perus musta body. Hame on niin kaunis, ettei sitä kannata peittää paidalla. Jakku oli myös todella ihana. Hame on kokoa 38/M ja jakku 36/S.
Lisäksi sain beigen poolopaidan, joka on kivan tyköistuva perus paita. Sopii myös alupaidaksikin. Kangas on pehmeää ja hieman elastista. Paita on kokoa 36/S.

Neljäntenä sain testattavaksi korkeavyötäröiset housut, jotka muistuttavat minusta hieman 70-80-luvun housuja paranneltuna versiona. Vyötärö oli napakka, mutta istui todella hyvin ja näytti imartelevalta. Mukana tuli vyö. Housut ovat lyhytlahkeiset, joten näiden kanssa sopii hyvin avokkaat tai ballerinat. Nilkkaa kannattaa ehdottomasti tässä mallissa vilauttaa. Housut ovat kokoa 38/M.

Täältä löydät minun tuotteeni:
Braided belt pants
Soft and Rib Turtleneck
American Dream Mini Skirt
American Dream Mini Blazer


Nettikauppaan ilmestyy uusia tuotteita viikottain.
Käy ihmeessä ihailemassa chiquelle sivuston tuotteita ja muista käyttää alekoodi!
 Marraskuussa on luvassa myös suuri Black Friday tarjouskampanja!
Videot uusista vaatteistani löytyy Kakkumonsteri Beauty kanavalta.
Yhteistyössä: Chiquelle

 0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3