torstai 2. tammikuuta 2020

Leeluu varastaa bloggaajien tekstejä ja videoitaNetissä oleva leeluu.fi sivusto on pitkään kopioinut kaikki tekstini sivuilleen. Lisäksi videoni ja kuvani näkyvät siellä. Kuviani ei ole lupa kopioida ja he eivät ole tähän lupaa kysyneet. Sivuston yhteydenotto e-mail ei toimi.

Olin yhteydessä trafiin ja heidän kautta sain selville, että sivuston omistaa Young Success Oy yhtiö, joka on aiemmin sijainnut Lahdessa ja nykyisin ilmeisesti Tampereella. Mikään e-mail tai puhelinnumero ei ole käytössä, joten en saa heihin mitenkään yhteyttä. Yhden haun mukaan yhtiön nettisivut on electroneum.fi, joka on jotain cryptovaluuttaa myyvä sivu. Heidän facebook sivuilla lukee, että he ovat nigerialainen yhtiö.

Trafin kautta sain kuitenkin vielä apua ja he kehoittivat olemaan yhteydessä Web Lovers Ab sivustoon, joka on verkkotunnusten välittäjä. Heidän tehtävänsä on pitää huoli siitä, että verkkotunnuksen käyttäjän tiedot ovat ajantasaiset. Heidän sivuiltaan löytyy yhteydenottolomake.

Web Lovers välitti viestini leeluun webmasterille. He katkaisivat kaikki yhteydet blogini ja YouTubeni välillä, joten siellä ei enää tulisi olla minun materiaalia.

Olin yhteydessä muihinkin bloggaajiin, joiden materiaalia on leeluun sivustolla. Kukaan ei ole antanut lupaa plagioida omia tekstejään. Jos huomaat omaa sisältöäsi sivuilla, niin seuraava e-mail pitäisi toimia: leeluuwebmaster(at)gmail.com.

Mikäli joku plagioi tekstejäsi ja kuviasi, voit myös aina olla yhteydessä poliisiin.
Toivottavasti jatkossa sivuston kanssa ei tule ongelmia!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3