Hääkakku 100:lle hengelle

 


 Tämä postaus on hieman jatkoa edelliseen. Siinä jaoin ohjeet lakritsimousseen ja tuorejuustokreemiin. Lisäksi näytin miten tehdään röyhelöpursotusta ja sokeripitsiä. Tähän postaukseen kokosin lisää kuvia isosta 5-kerroksisesta hääkakusta, joka on mitoitettu 100:lle hengelle.

 Tämän kakun valmistus jännitti minua kovasti, sillä en ollut tehnyt isoja kerroskakkuja pariin vuoteen. Tämä kakku vuodelta 2018 taitaa olla viimeisin hääkakkutilaukseni. 

Kaikki hääkakkuni löytyvät täältä.

 


 Tässä kakussa on 10cm, 15cm, 20cm, 26cm ja 30cm voikakkupohjat.
Täytteenä jokaisessa kakussa on mansikkamousse, valkosuklamousse ja tuoreita mansikoita.
Kakut on kuorrutettu vaniljalla maustetulla sokerikreemillä.
Kukat ova taitoja hääparin toiveiden mukaisesti.
Hääkakkujeni hinnat ovat alken 4€/hlö.

 


Neljän alimmaisen kakun sisällä on tukikepit ja kakkujen välissä on pahviset välipohjat. Näitä kannattaa aina käyttää kerroskakuissa, ettei kakku mene vinoon tai painu kasaan.

 Täytekakun valmistuksesta löytyy paljon ohjevideoita täältä



Kakku oli niin iso, että kuljetin sen osissa juhlapaikalle mieheni kanssa. En kertakaikkiaan uskaltanut antaa kakkua koottuna kenenkään kyytiin. Perillä nostin kakut toistensa päälle, siistin reunat ja asettelin kukat. Onneksi hääpari ihastui kakkuun. 💖



Esittelen täytekakun vielä tämän videon lopussa ja näytän samalla videokuvaa kerroskakun kokoamisesta.

Kommentit